Ο Αρχάγγελος Σαχιήλ για επίλυση οικονομικών θεμάτων

Πολλοί άνθρωποι παραπονούνται στις μέρες μας ότι είναι οικονομικά στριμωγμένοι. Ότι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. ότι πολλές φορές πρέπει να στερηθούν δύο πρωινά γεύματα για να έχουν ένα πλήρες μεσημεριανό. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές η βοήθεια  είναι δίπλα μας αλλά εμείς την αγνοούμε. Η σωστή προσευχή προς τον σωστό Άγγελο και το όποιο πρόβλημα σας απασχολεί αρχίζει να λύνεται.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία πανίσχυρη προσευχή η οποία δεν είναι για πλουτισμό,αλλά σας βοηθάει στην άμεση επίλυση των οικονομικών σας θεμάτων από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάγγνωσης της. Απευθύνεστε  στον Αρχάγγελο Σαχιήλ. Τον επικαλείστε  για  προσφορά  οικονομικής ευημερίας και κοινωνικής υπόληψης. 

Η προσευχή

Θεέ μου,

Ομολογώ ότι έχω κάνει λάθη!

Ότι έχω συσσωρεύσει πολύ μεγάλα χρέη, και τώρα δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτή η υπέρβαση μπορεί να γίνει χωρίς την βοήθεια σου!!! 

Σε παρακαλώ, σε ικετεύω Κύριε,  να μεσολαβήσουν για λογαριασμό μου  για να μου παράσχουν τα οικονομικά μέσα έτσι  ώστε να είμαι σε θέση να αναπνεύσω ξανά!

Σε παρακαλώ Κύριε συγχώρησε τις αμαρτίες μου! Περπάτησε μαζί μου και βοήθησε με να πάρω σωστές αποφάσεις στην διάρκεια της δικής μου ζωής!

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Α. Πνεύματος ,επικαλούμαι εσένα Αρχάγγελε Σαχιήλ για να έρθεις τώρα εδώ και να διακυβερνήσεις και να επιλύσεις όλα τα θέματα που σχετίζονται με υλικό πλούτο, κοινωνική υπεροχή-είσοδο σε ανώτερα κοινωνικά στρώματα, ότι καλύτερο μπορεί να γίνει για την αλλαγή του δικού μου prestige, Πολιτική εξουσία, μεγάλες επιχειρήσεις ,τυχερά παιγνίδια, καινούριες σημαντικές φιλίες και όλα τα νομικά φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα πως να επιλυθούν με ανώδυνο τρόπο!

Εσύ είσαι αυτός στον οποίο μπορεί να γίνει επίκληση για οικονομική βοήθεια σε όλα τα οικονομικά μου θέματα!!!

Ξέρω ότι με ακους και ότι είσαι εδώ για μένα.

Κάθε φορά που προσεύχομαι κοίτα το χάλι μου και τα λάθη που έχω κάνει.

Σε παρακαλώ εισάκουσε την προσευχή μου και σου δηλώνω ότι δεν είναι πρόθεση να έχω περισσότερα χρήματα από αυτά που πρέπει αλλά να βγάζω ……… ευρώ τον μήνα ώστε να είμαι σε θέση να αποπληρώνω τα ήδη υπάρχοντα χρέη, λογαριασμούς, διακανονισμούς, δάνεια και να ανταποκρίνομαι σωστά και άμεσα στις δικές μου οικονομικές υποχρεώσεις ,ότι τυχόν έξτρα προκύψει και γενικά να περνάω καλά !

 Αμήν !Αμήν! Αμήν!

Ο Αρχάγγελος Σαχιήλ για επίλυση οικονομικών θεμάτων

Τί πρέπει  να ξέρετε πριν διαβάσετε την προσευχή:

  1. Διαβάζετε πολύ προσεκτικά την καθέ λέξη.
  2. Καλό είναι ένα μικρο ρεσώ -κατά προτίμηση μωβ να αναφθεί Στον στίχο 9 την ώρα που λέτε” Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Α. Πνεύματος ,επικαλούμαι εσένα Αρχάγγελε Σαχιήλ …” 
  3. Δώστε προσοχή στο κενό “να βγάζω ……… ευρώ τον μήνα “. Εκεί δεν γράφετε ότι θέλετε. Πριν γράψετε θα απαιτηθεί χαρτί και μολύβι για να βγάλετε με ακριβεία τα έξοδα του χρόνου και κατά συνέπεια τον Μ.Ο.(μέσο όρο). π.χ. αν ο ετήσιος προυπολογισμός του χρόνου είναι 22,261 ευρώ δια δώδεκα = 1,855 άρα το αναγραφόμενο ποσό είναι 1,855. Δηλαδή  “να βγάζω …1,855…… ευρώ τον μήνα “.
  4. Σε περίπτωση που αναγράψετε ποσό μεγαλύτερο από αυτό που χρειάζεστε π.χ.1900 δεν θα λάβετε καμμία βοήθεια. Εκλαμβάνετε ως πλεονεξία. 
  5. Τα δείγματα της βοήθειας του παρουσιάζονται από την πρώτη έως έβδομη ημέρα.
  6. Παραμένει δίπλα σας με ορατά τα δείγματα της βοήθειας του επί 3 εβδομάδες. Εν συνεχεία σταματά για 7-10 ημέρες και πάλι για 3 εβδομάδες ξανά.
  7. Η προσευχή λέγεται μια φορά κάθε πρωί. Με την παρόδο του χρόνου ακόμα και αν ξεχνάτε να την πείτε δουλεύει από μόνη της.
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ