Εραστές στην Money tarot

Εραστές στην Money tarot

Περιγραφή χαρτονομίσματος:
Τσεχοσλοβακία. Narodná Banka Československá (Εθνική Τράπεζα της Τσεχοσλοβακίας). 1926-1934 

Ονομαστική αξία :50 κορώνες Τ

Εκδόθηκε: 1929. Σχεδιασμένο από τον Alfons Mucha.

Ημερομηνία: 1η Οκτωβρίου 1929.

Διαστάσεις: 162 x 81 χλστ.

Υδατογράφημα: Διαμαντένιο σχέδιο πλέγματος.

Υλικό: Χαρτί. Χωρίς νήμα ασφαλείας.

Εκτυπωτής: Tiskárna bankovek Národní banky Československé.

Εμπρός και πίσω: Πολυχρωμική εκτύπωση κυρίως μωβ και κόκκινο.

Εραστές στην Money tarot

Περιγραφή της πρόσοψης: Πορτρέτο νεαρής γυναίκας σε προφίλ με λουλούδια στα μαλλιά. Εθνόσημο της Τσεχοσλοβακίας στο κέντρο. Σειρά και αρίθμηση σε μωβ. Κείμενα στα σλοβακικά. Υπογραφές: Hodá / Pospíšil / Novák.

Εραστές στην Money tarot
Εραστές στην Money tarot

Περιγραφή οπισθόφυλου: Πορτρέτο εργάτη (Βιομηχανία) που κρατά σφυρί και βιβλία στα αριστερά. Ακολοουθεί, μια αγρότισσα (Γεωργία) που κρατά δεμάτια από σιτάρι και δρεπάνι. Κείμενα στα γερμανικά, ουγγρικά, σλοβακικά και ρουθηνικά. Φόντο με στυλιζαρισμένα σχέδια.

Oι Εραστές όρθιοι

Μερικές φορές, οι Εραστές μπορούν να σηματοδοτήσουν μια επιχειρηματική συνεργασία ή μια σχέση με έναν συνάδελφο που είναι αρμονική και ωφέλιμη και για τα δύο μέρη. Η κάρτα των Εραστών σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, μπορεί επίσης να συμβολίζει συνεργασίες πλατωνικού είδους, αν και μερικές φορές αυτό μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει μια ρομαντική σχέση που μπορεί να ανθίσει. Εάν συμβεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τα είδη κινδύνου στους οποίους ανοίγεστε και λάβετε μια απόφαση τόσο με το κεφάλι όσο και με την καρδιά σας. Η κάρτα των Εραστών μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι υπάρχουν μεγάλες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε όταν πρόκειται για τη μελλοντική σας καριέρα. Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι ή να αλλάζετε από το ένα μονοπάτι στο άλλο ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε επιλογές μεταξύ της δουλειάς σας και άλλων πτυχών της ζωής σας.

Oι Εραστές ανεστραμμένοι

Ενδέχεται να έχετε διενέξεις μεταξύ των συναδέλφων σας ή ενός επιχειρηματικού συνεργάτη όταν η κάρτα των Εραστών έρχεται ανεστραμμένη. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μεγάλες συζητήσεις για να συμφωνήσετε σε μια απόφαση που όλοι μπορούν να αποδεχτούν. Ή μπορεί να υπάρχει ένα άτομο που κάνει όλη τη δουλειά ή πρέπει να σηκώσει το φορτίο κάποιου συνεργάτη του που έχει χάσει κάθε κίνητρο. Και οι δύο συνάδελφοι μπορεί να παρασυρθούν λόγω της αδυναμίας ενός ατόμου να καταβάλει το μερίδιο εργασίας του. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα υποδηλώνει μια ρομαντική σχέση που ξεκίνησε στο χώρο εργασίας σας, και τώρα μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Είναι πιθανό να υπάρξουν συνέπειες που δεν είχατε προβλέψει εάν συνεχίσετε σε αυτό το μονοπάτι.

Οικονομικά :
Οι οικονομικές σας επιλογές μπορεί να είναι μάλλον παρορμητικές αυτή τη στιγμή, που σημαίνει ότι η μακροπρόθεσμη οικονομική σας ασφάλεια μπορεί να απειληθεί. Κάνεις υπεύθυνες επιλογές ή αναζητάς άμεση ικανοποίηση; Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι μπορείτε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ