Εσωτερική και εξωτερική ερμηνεία χρωμάτων Ταρώ.

Εσωτερική και εξωτερική ερμηνεία χρωμάτων Ταρώ.
Εσωτερική και εξωτερική ερμηνεία χρωμάτων Ταρώ.

Η Εσωτερική και εξωτερική ερμηνεία χρωμάτων Ταρώ παίζουν σημαντικό ρόλο στην σωστότερη ερμηνεία τους. Ας δούμε ποια είναι αυτά και πως ερμηνεύονται,

 1. Το χρώμα της σάρκας  (Εξωτερική ερμηνεία) = Η ανθρώπινη φύση. Ο Ψυχισμός του ανθρώπου με τις διακυμάνσεις του. Αρετές,πάθη,κακεντρέχειες. Αντίστοιχα σε (εσωτερική ερμηνεία) υποδηλώνει το ΕΓΩ του

 2.  Καστανό ανοικτό και σκούρο (Εξωτερική ερμηνεία) = Η ζωή με τις χαρές και τις οδύνες της. σωτερική ερμηνεία) = Το κάρμα και το ντάρμα. Το πρώτο υποδηλώνει τις δοκιμασίες που πρέπει να υποστούμε. Το δεύτερο είναι ο μετασχηματισμός του πρώτου.

 3. Ερυθρό (Εξωτερική ερμηνεία) = Ο αγώνας η εξουσία και ο υλισμός. σωτερική ερμηνεία) = Η ενέργεια (Yang) η δύναμη που βρίσκεται μέσα μας και συγχρόνως στο Σύμπαν!

 4. Κίτρινο (Εξωτερική ερμηνεία) = Η χαρά τα συναισθήματα και η δημιουργικότητα,η διάνοια και οι οικονομικές διακυμάνσεις. σωτερική ερμηνεία) = Ο χώρος του (Yιn) το λεπτοφυές αιθερικό , ο πειρασμός , ο μετασχηματισμός.

 5. Πορτοκαλί (Εξωτερική ερμηνεία) = Η ανδρεία, η πρωτοβουλία,η άμεση δράση,η περαιτέρω πορεία. σωτερική ερμηνεία) = Ο χώρος του (Yang). Η υπόσχεση και το πνευματικό φως.

 6. Πράσινο (Εξωτερική ερμηνεία) = Το μοίρασμα με άλλους, το άνοιγμα την ζωή.σωτερική ερμηνεία) = Το άνοιγμα συνείδησης δια του πνευματικού φωτός. Οι νόμοι της αδελφοσύνης. Οι πράξεις προς όφελος της ολότητας.

 7. Ιώδες (Εξωτερική ερμηνεία) = Η προσευχή, ο διαλογισμός, η πίστη.σωτερική ερμηνεία) = Η δράση των λέξεων όταν έχουμε συνειδητοποιήσει τον λόγο,τον Παγκόσμιο νόμο και την κυριαρχία των όψεων του.

 8.  Κυανό (Εξωτερική ερμηνεία) = Η προσευχή, ο διαλογισμός,η αγάπη η συνειδητότητα,ο σεβασμός. σωτερική ερμηνεία) = Η ενέργεια (Yin).Η δύναμη της αγάπης,η συγχώνευση με το παν! Η έμπνευση, η διαμεσότητα.

 9. Μαύρο (Εξωτερική ερμηνεία) = Η μαύρη μαγεία , η αρνητικότητα,οι κακοποιές δυνάμεις. σωτερική ερμηνεία) = Η δύναμη της προστασίας για όποιον κυριαρχεί επί των δυνάμεων.Η μαγική προστασία για όσους έχουν συνείδηση φωτός.

 10. Λευκό (Εξωτερική ερμηνεία) = Η σοφία η φώτιση , η προστασία , οι εμπειρίες ζωής. σωτερική ερμηνεία) = Το φως, η αναγέννηση, το Λευκό Ρόδο.

 11. Αργυρό (Εξωτερική ερμηνεία) = Η υπόσχεση,η ευθύτητα,η πίστη η πνευματική δράση σωτερική ερμηνεία) = Η Χριστιανική ισχύς,η ανάσταση,το άγριο Ρόδο.

 12. Χρυσό (Εξωτερική ερμηνεία) = Η παγκόσμια πίστη στο Θεό, η Θεία αγάπη,η συγχώνευση με το παν.Η Θεία προστασία. σωτερική ερμηνεία) =Ο Αγγελικός κόσμος, Η πνευματική ισχύς εν τη εκπληρώσει της.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ