Ετήσιες προβλέψεις Διδύμων για το 2020
Δίδυμοι (21/5-26)

Ετήσιες ζωδιακές προβλέψεις Διδύμων για το 2020
Το Εννέα των Κυπέλλων
Ετήσιες προβλέψεις Διδύμων για το 2020

Γενικά: Τo Εννέα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι φέτος στην ζωή σας τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Κάποιοι από εσάς θα βιώσετε μια περίοδο μεγάλης ευτυχίας με λίγα και το χαμόγελο της δυσαρέσκειας θα εξαφανιστεί από το πρόσωπό σας.  Στη ζωή σας τα πράγματα θα αρχίσουν να  εξελίσσονται όπως εδώ και πολύ καιρό περιμένατε. Αλλά “κάλιο αργά παρά ποτέ!”  Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και να εκτιμήσετε τη μαγεία της ζωής.

Ετήσιες ζωδιακές προβλέψεις Διδύμων για το 2020

Επαγγελματικά: Πολλοί από εσάς θα ανταμειφθούν μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς Εργαστήκατε. Πετύχατε. Κάποιοι μάλιστα από εσάς έχετε φτάσει στον κολοφώνα της δόξας σας και μπορείτε να καθίσετε τώρα και να εισπράξετε όλους τους επαίνους και τα χειροκροτήματα που δικαίως έχετε κερδίσει . Οι άνθρωποι θα σας βλέπουν κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα   και πολλοί θα ζηλέψουν όχι μόνο τις ικανότητες σας, αλλά και το υπέροχο εσωτερικό φως που λάμπει μέσα σας και γύρω σας. Είναι θετικά από τους πόρους σας. Άλλοι θα εμπνευστούν από εσάς.. Θα σας έχουν σαν παράδειγμα κάποιου που επιμένει στο όνειρό του. Ανεξάρτητα απ΄τις γνώμες τρίτων.Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στο 2020 θα έχετε επιτύχει κάτι που πολλοί άλλοι επιθυμούν στη ζωή τους αλλά δεν έχουν το θάρρος ή την αποφασιστικότητα για να το υλοποιήσουν. Ο σημαντικότερος μήνας για εσάς θα είναι ο Μάιος.

Ετήσιες προβλέψεις Διδύμων για το 2020

Ετήσιες ζωδιακές προβλέψεις Διδύμων για το 2020

Αισθηματικά: Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες κατά την διάρκεια του 2020 πολλοί από εσάς να  βρείτε την “αδελφή ψυχή ” και να καταλάβετε για πρώτη φορά την ομορφιά μιας καλής σχέσης. Θα μείνετε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που τα πράγματα διαμορφώνονται για σας στον αισθηματικό τομέα . Μπορεί να κάνετε σχέση με αυτόν που τόσο καιρό επιθυμείτε. Θα υπάρξει μια Λεγάκη αίσθηση του ότι άξιζε ο καιρός της αναμονής. Θα υπάρξει μια πραγματική κατανόηση του τι θέλετε σε μια σχέση και τι ή ποιος θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Πολλοί από εσάς θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι πρέπει να διευρύνετε τα κοινωνικά σας δίκτυα. Θα πρέπει να αυξήσετε τις εξόδους και την παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Λίγη περιποίηση και πολυτέλεια στους εαυτούς σας είναι απαραίτητη.

Η δέσμευση, ο γάμος ή η εγκυμοσύνη υποδηλώνονται ξεκάθαρα από το Εννέα των Κυπέλλων. Η Μεγάλη Ημέρα. Η μέρα που ονειρευόσαστε για τόσο πολύ καιρό έφτασε!

Κάποιοι όμως από εσάς θα επιλέξουν την μοναξιά γιατί τους αρέσει να είναι μόνοι.

Ετήσιες προβλέψεις Διδύμων για το 2020

Ετήσιες ζωδιακές προβλέψεις Διδύμων για το 2020

Οικονομικά: Υπάρχει οικονομική άνεση αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να ανατραπεί εύκολα χωρίς να το καταλάβετε. Οι ημερομηνίες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής σε σχέση με τα οικονομικά σας είναι:

(18/2 -9/3/2020)

(19/6-11/7/2020)

(16/10-2/11/2020)

 

Υγεία: H Υγεία σας φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα από ποτέ. Ακόμα και αν ταλαιπωρηθήκατε από κάποια μακροχρόνια ασθένεια ήρθε η ώρα της ανόδου.

Συνοπτικά για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλογιστείτε την επόμενη σας κίνηση και να εστιάσετε περισσότερο στην εκπαίδευση.

Φεβρουάριος 2020: Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τις πνευματικές επιδιώξεις.

Μάρτιος  2020: Μπορεί να είναι ένας δύσκολος μήνας. Καλύτερα να παραμείνετε σιωπηλοί στις όποιες διαφωνίες.

Απρίλιος 2020: Είναι ένας καλός μήνας για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Μάιος 2020:  Θα είναι ένας παθιασμένος και συναισθηματικός μήνας για τους Δίδυμους. Η άσκηση του διαλογισμού θα είναι επωφελής.

Ιούνιος 2020: Θα είναι ένας έντονος μήνας.Πολλοί θα θελήσετε να κάνετε κάτι νέο κυρίως αισθηματικό.

Ιούλιος 2020: Eίναι η κατάλληλη στιγμή για το μέλλον. Είτε πρόκειται για μια νέα καριέρα ή για σχέσεις. Είναι μια καλή περίοδος για να το σκεφτείτε.

Αύγουστος 2020 :Θα είναι ένας μήνας επαγγελματικής αναταραχής. Δύσκολες στιγμές μπορεί να φανούν μπροστά σας.

Σεπτέμβριος 2020 : Θα πρέπει να επικοινωνείτε καλύτερα με τους αγαπημένους σας και τους συναδέλφους σας.

Οκτώβριος 2020 : Είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν το μέλλον σας.

Νοέμβριος 2020: Θα συναντηθείτε με ανθρώπους που θα σας δώσουν πνευματική ειρήνη.

Δεκέμβριος 2020: Θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας. Οι δυνάμεις θα σας τραβήξουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Συμπέρασμα
Το 2020 μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη χρονιά, αλλά δεν είναι τίποτα που δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις όποιες ευκαιρίες θα σας δοθούν!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ