Ετήσιες προβλέψεις Καρκίνου για το 2020

Καρκίνος (22/6-22/7)

deka ton rabdon anestrmenno
Το Δέκα των Ράβδων
Ετήσιες προβλέψεις Καρκίνου για το 2020

Γενικά: Το 2020 θα τελειώσει μια φάση του ταξιδιού της ζωής σας. Κάποιοι από εσάς θα αντιληφθείτε ότι  ήρθε η ώρα να βρείτε κάπου να ριζώσετε. Είτε αν αλλάζετε από δουλειά σε δουλειά είτε αν δεν παραμένετε σταθεροί σε μια σχέση. Ακόμα και αν είστε μόνοι ίσως ήρθε η ώρα να βρείτε έναν πραγματικό σύντροφο ζωής. Αναλογιστείτε τα όποια οφέλη και το βάρος μεμιάς θα ελαφρύνει. Το 2020 είναι η χρονιά μέσα στην οποία θα συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες!

Επαγγελματικά:

Ετήσιες προβλέψεις Καρκίνου για το 2020

Το Δέκα των Ράβδων σαν αντιπροσωπευτικότερη κάρτα της χρονιάς για εσάς υποδηλώνει ότι εισέρχεστε στα τελικά στάδια ενός έργου. Παρότι τα δυσκολότερα έχουν παρέλθει τα επίπεδα ενέργειας σας έχουν αρχίσει να πέφτουν . Προσέξτε ειδικά την περίοδο από 18 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου. Τότε θα υπάρξουν πάρα πολλά πράγματα που θα πρέπει να ταξινομηθούν και να διευθετηθούν. Αυτά τα καθήκοντα είναι συνήθως εκείνα που απλά πρέπει να κάνετε μόνοι σας, επειδή η εμπλοκή τρίτων σε αυτό το στάδιο θα δημιουργούσε περαιτέρω καθυστερήσεις. Αυτό γιατί θα πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια για να τους καθοδηγήσετε στο το τι πρέπει να κάνουν, πώς, πού και πότε.

O Ανάδρομος Ερμής στα επαγγελματικά

Καλύτερα λοιπόν να το κάνετε μόνοι σας. Στις συγκεκριμένες περιόδους (18 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου) και ( 17 Ιουνίου – 12 Ιουλίου), κάθε φορά που θα νομίζετε ότι είστε σχεδόν έτοιμοι, θα εμφανίζεται κάτι άλλο και θα  απαιτεί την προσοχή σας, προκαλώντας καθυστερήσεις. Η πρόοδος θα φαίνεται στα μάτια σας ότι αργεί τώρα. Aυτό όμως μπορεί να οφείλετε και στο γεγονός ότι ίσως να δεχτείτε και παραπληροφόρηση με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να επικεντρωθείτε άμεσα στον στόχο σας. 

Θα πρέπει λοιπόν να αναζωπυρώσετε το αρχικό πάθος που είχατε για το έργο όταν το αναλάβατε για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η προσπάθειά σας. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σχεδόν στο τέρμα, και οι ανταμοιβές θα είναι καλύτερες από ότι περιμένατε. Τώρα δεν είναι η ώρα για το κλείσιμο. Βάλτε το κεφάλι σας κάτω και η πλάτη σας σε αυτό για σας θα είναι στο σπίτι και στεγνώσει πριν το ξέρεις. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε.

Αισθηματικά

Ετήσιες προβλέψεις Καρκίνου για το 2020

Πολλοί από εσάς μπορεί να βρίσκεστε σε μια επιτυχημένη σχέση ή γάμο. Μήπως όμως έχετε αναλάβει εσείς όλα τα βάρη και τις ευθύνες για την συνεχιζόμενη επιτυχία της. Μήπως εσείς τα κάνετε όλα ενώ ο άλλος δεν κάνει τίποτα;  Εργάζεστε σκληρά όλη την ημέρα και στη συνέχεια πρέπει να αναλάβετε την οικιακή εργασία, ενώ ο σύντροφός σας πάει καφενείο ή καλεί φίλους στο σπίτι; Δεν δίνετε χρόνο χρόνο για τον εαυτό σας. Από την άλλη τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά πίσω από κλειστές πόρτες από  ότι στα μάτια τρίτων. Μπορεί να είναι αυτό που λέει μια παροιμία:”Από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα “. Θα κρύβετε προβλήματα, συμβάντα ή προβλήματα από φίλους και οικογένειες. Η δημιουργία μιας παράλληλης σχέσης αν δεν υφίσταται είναι πιθανή σε ποσοστό 95/%

Απρίλιος ο μήνας της αναζήτησης

Στην τελευταία περίπτωση  το 2020 είναι ένας σημαντικός χρόνος για να προσπαθήσετε να αναζητήσετε την αγάπη. Πριν την  αναζήτηση, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση. Μόλις το καταλάβετε, αρχίστε να ψάχνετε! Είναι πιο πιθανό να βρείτε την αγάπη με κάποιον που θα έχετε περισσότερα κοινά παρά διαφορές. Μπορεί ακόμη μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική.  Καρκίνοι που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις  θα παντρευτούν το 2020!

Οικονομικά 

Ετήσιες προβλέψεις Καρκίνου για το 2020

Αρκετοί από εσάς θα έχετε καλή τύχη στα οικονομικά σας φέτος. Θα βρείτε  αρκετά χρήματα για να πληρώσετε όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις και κάποιοι ίσως να μπορέσετε να εξοικονομήσετε επίσης! 

Για όσους έχουν δική τους δουλειά θα πρέπει να κάνουν έναν απολογισμό και να δουν τι τους ωφελεί και τι όχι. Αντί να αναλάβουν άσκοπα ρίσκα, πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω για να προσδιορίσουν ποιοι είναι οι πιο επιτυχημένοι και κερδοφόροι τομείς στην επιχείρηση τους. Πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτές και να αφήσουν αυτές που είναι χρόνια μη παραγωγικές. Ωστόσο, πριν το κάνουν αυτό,πρέπει να  ελέγξουμε ότι το προσωπικό που είναι υπεύθυνο για αυτούς τους τομείς κάνει ότι πρέπει. Πρέπει να ανακαλύψουν την ρίζα του προβλήματος. Η επιχείρησή τους θα είναι πιο ευέλικτη, οικονομικότερη και πιο εύκολη στη διαχείριση.

Υγεία 

Aγαπητοί Καρκίνοι επειδή φέτος “τα νεύρα σας τσατάλια” λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων υπάρχει κίνδυνος για την υγεία σας. Το “πεσμένο ανοσοποιητικό ” θα είναι ανοιχτό για κάθε είδους ασθένειες και ασθένειες. Εάν θέλετε να ζήσετε μια υγιή ζωή, θα πρέπει να διώξετε όλα όσα σας προκαλούν ένταση . Αν βιώνετε ένταση περισσότερο από το ήμισυ της ημέρας, τότε δεν ακολουθείτε μια υγιή ζωή και αυτό θα σας βλάψει σύντομα. Ασκηθείτε με διαλογισμό, και απελευθερωθείτε από αυτό που σας επιβαρύνει και σας εμποδίζει να ζήσετε μια μακρά και υγιεινή ζωή.

Συνοπτικά:

Ιανουάριος 2020 : Θα  είναι ένας μήνας των ερωτήσεων και της πνευματικής σύγχυσης για τους Καρκίνους .

Φεβρουάριος 2020 : Θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να προσέχετε το τι συμβαίνει γύρω σας.

Μάρτιος 2020 : Θα είναι μια καλή στιγμή για τους σπουδαστές να συνεχίσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Απρίλιος 2020 : Θα είναι ένας συναισθηματικός μήνας για τους καρκίνους. Ίσως ο σημαντικότερος του έτους

Μάιος 2020 :  Θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε την ενέργειά σας σε νέες θέσεις εργασίας .

Ιούνιος 2020:  Θα είναι γεμάτος με νέες ευκαιρίες που θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Ο Ιούλιος 2020 είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, οπότε θα είστε ευτυχισμένοι σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

 Αύγουστος του 2020:  Θα είναι ένας ευοίωνος μήνας για να ξεκινήσετε νέο έργο που προγραμματίζατε για καιρό.

Σεπτέμβριος του 2020:   Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σας.

Οκτώβριος 2020:  Θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις.

Νοέμβριος 2020: Θα είναι μια περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση.

Δεκέμβριος 2020:  Θα είναι μια ευεργετική περίοδος για τα αισθηματικά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ