Ετήσιες  προβλέψεις Παρθένου για το 2020

Παρθένος (23/8-22/9)

Ετήσιες  προβλέψεις Παρθένου για το 2020
Η Δικαιοσύνη
Ετήσιες  προβλέψεις Παρθένου για το 2020

Γενικά: Η Δικαιοσύνη ασχολείται με την ιδέα του κάρμα και το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Δηλώνει κατ αυτόν τον τρόπο ότι όλα τα γεγονότα και όλοι οι άνθρωποι συνδέονται. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλα όσα έχετε να αντιμετωπίσετε, είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών ή του κάρμα. Μερικές φορές θα κληθείτε να ασχοληθείτε με τα αποτελέσματα των ενεργειών ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο δύσκολο και απαιτητικό, όπως και όταν είστε αντιμέτωποι με κάτι που είναι απόλυτα δικό σας. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας άσκοπα.

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του 2020, αυτό θα είναι ένα έτος ενδυνάμωσης για να ανακαλύψετε ποιοι είστε στα βαθύτερα σας πεδία. Θα έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε στον τρόπο εργασίας και πειθαρχίας ώστε να είστε πιο άνετοι.

Επαγγελματικά

Ετήσιες  προβλέψεις Παρθένου για το 2020

Οι Παρθένοι φαίνεται ότι φέτος θα εισβάλλουν με μια εκπληκτική δυναμική στον τομέα των επιχειρήσεων. Ιδιαίτερα σε σημαντικές προσωπικές εξαγορές.

Μπορεί να αφορούν ένα σπίτι, μια κληρονομιά ή ένα πολύ σημαντικό κέρδος που οι Παρθένοι περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε θέματα καριέρας μπορεί να υπάρξουν απότομες αλλαγές και να υπεισέλθετε σε έναν εντελώς νέο κόσμο εργασίας!  Ακόμα κι αν δεν αλλάξετε την καριέρα σας, θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε την εργασία σας. Θα υπάρχει αύξηση των συστημάτων επικοινωνίας και των ηλεκτρονικών συστημάτων καθ’όλη τη διάρκεια του έτους 2020.

Αισθηματικά

Ετήσιες  προβλέψεις Παρθένου για το 2020

Η έννοια της Δικαιοσύνης στα αισθηματικά εξαρτάται από το πώς αντιμετωπίσατε τους ανθρώπους στο παρελθόν.

Αν έχετε αντιμετωπίσει άλλους με καλοσύνη και σεβασμό, το Σύμπαν θα σας στείλει ευγένεια και σεβασμό σε αντάλλαγμα. Αντιστρόφως, θα αισθανθείτε την οργή της δικαιοσύνης αν έχετε αντιμετωπίσει άλλους με ψυχρότητα ή περιφρόνηση.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι μιας ισορροπίας που αποκαθίσταται στην αγάπη σας. Εάν είστε μόνοι αλλά έχετε επιθυμία για μια σχέση ουσίας, σύντομα θα συναντήσετε το άλλο μισό. Εάν ο σύντροφός σας είναι αντίθετος να παντρευτεί ή να έχει παιδιά, ο χωρισμός είναι βέβαιος.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αναστάτωση  βασιλεύει στις σχέσεις σας το 2020. Απλά πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε μια σημαντική αναθεώρηση. Να απορρίψετε ότι δεν είναι πλέον ευεργετικό. Τα γεγονότα επί των σχέσεων θα συμβούν ξαφνικά χωρίς αιτία. Με ταχύτητα αστραπής. Κάποιοι δεν θα καταλάβετε καν πως έχουν συμβεί.

Είναι μια εποχή για  καινούργια ξεκινήματα. Θα έρχονται σε εσάς ως λάμψεις. Τυχαίες συναντήσεις μπορεί να εξελιχθούν σε σχέση με ένα εκκεντρικό και ασυνήθιστο πρόσωπο. Οι αναταραχές στις σχέσεις σας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό φέτος. Προς το τέλος του χρόνου υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αναζωπυρώσετε μια σχέση από το παρελθόν.

Οικονομικά

Ετήσιες  προβλέψεις Παρθένου για το 2020

Κάτι νέο μπορεί να προκύψει το 2020 κατά την διάρκεια ενός σχολαστικού ελέγχου στη σχολαστική διαχείριση των οικονομικών αρχείων. Ειδικά σε κάποιες επενδύσεις που ήταν υψηλού κινδύνου.  Το 2020 είναι μια καλή στιγμή στη ζωή σας για τα οικονομικά ας και την ανανέωση πόρων σας.  Κατάλληλο έτος για να αγοράσετε και να πωλήσετε, περιουσιακά στοιχεία και μετοχές. Οι απολαβές εσόδων από τις επενδύσεις υψηλού ρίσκου μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου θα σας αποζημιώσουν. 

Θα πρέπει επίσης να βελτιώσετε τον προϋπολογισμού σας φέτος. Θα έχετε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε για όλα τα έξοδα σας, αλλά και κάποια επιπλέον χρήματα θα πρέπει να τα αποταμιεύσετε για το μέλλον .

Υγεία

Τείνετε να ανησυχείτε για την υγεία φυσικά.Παρόλα αυτά δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος. Τουναντίον! Νέες και υγιεινές συνήθειες που περιλαμβάνουν φυσική κατάσταση και νέες διατροφικές συνήθειες μπορούν να σας απελευθερώσουν και να εξερευνήσετε τις απολαύσεις της ζωής γύρω σας.

Συνοπτικά για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις ή να αλλάξετε τη δουλειά σας.

Φεβρουάριος 2020: Ανεξέλεγκτες εκπλήξεις και καταστάσεις .έλεγχό σας.

Μάρτιος 2020: Είναι μια καλή στιγμή για να φτιάξετε νέους φίλους και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Απρίλιος 2020: Θα είναι ένας κουραστικός μήνας όπου θα ξεκινάτε με ένα θετικό πρόσημο αλλά σημαντικές καθυστερήσεις προς το τέλος του μήνα.

Μάιος 2020: Θα είναι ένας δύσκολος μήνας για τους Παρθένους. Γενικά δεν θα είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που λαμβάνετε.

Ιούνιος 2020: Θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Ιούλιος 2020: Είναι ένας καλός μήνας για να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να βρείτε απαντήσεις για την ψυχική σας ευεξία.

Αύγουστος  2020 : Είναι ένας μήνας όπου το μυαλό σας θα είναι ειρηνικό και θα έχετε τη δυνατότητα να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις χωρίς αμφιβολία.

Σεπτέμβριος 2020: Είναι μια καλή στιγμή για την ανάπτυξη καλύτερων σχέσεων με την οικογένειά σας.

Οκτώβριος 2020: Ένας ουδέτερος μήνας

 Νοέμβριο 2020 : Θα έχετε μια εξέλιξη των πραγμάτων με τον τρόπο που θέλετε.

Δεκέμβριος 2020: Καταστάσεις μία του ύψους και μία του βάθους διαφορετικά γεγονότα στη ζωή σας.

Συμπέρασμα

Το 2020 σας ζητά να προσπαθήσετε να φτιάξετε αυτό το έτος ορόσημο στην ζωή σας., Ανεξάρτητα από το τι άλλο κάνετε. Φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας. Εάν κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, τότε το έτος 2020 θα είναι μία”γεμάτη χρονιά  ” .

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ