Αντιστοιχία ημερών Σελήνης και πότε βγαίνουν τα όνειρα.

 

 

Η δημιουργία του Αδάμ

1η Ημέρα Σελήνης: Την ημέρα αυτή γεννήθηκε ο Αδάμ. Είναι μέρα καλή για επιχειρήσεις διαπραγματεύσεις,αγορές και πωλήσεις.Τα όνειρα αυτής της ημέρας είναι ευμενή.

 

ΕΩΑ
ΕΎΑ

2η Ημέρα Σελήνης: Την ημέρα αυτή ο Θεός έπλασε την Εύα. Είναι καλή για κάθε έργο αλλά όχι για γάμο.

 

3η Ημέρα Σελήνης: Γέννηση του Κάιν και σε τίποτα δεν είναι χρήσιμη. Τα όνειρα αυτής της ημέρας είναι χωρίς αποτέλεσμα ή δεν σημαίνουν τίποτα

 

4η Ημέρα Σελήνης: Γέννηση του Άβελ. Καλή μέρα για ότι επιχειρήσουμε. Τα όνειρα αυτής της ημέρας είναι ευτυχή.

 

Κάιν και Άβελ προσφέρουν θυσία

5η Ημέρα Σελήνης: Κάιν και Άβελ προσέφεραν θυσία στο Θεό. Οι επιχειρήσεις αυτής της ημέρας είναι αμφίβολες καθώς και τα όνειρα.

 

6η Ημέρα Σελήνης: Καλή μέρα σε όλα αλλά μην πείτε τα όνειρα σας σε κανένα.

 

Η δολοφονία του Άβελ

7η Ημέρα Σελήνης: Κατά την ημέρα αυτή ο Κάιν σκότωσε τον Άβελ. Αυτή την ημέρα μην επιχειρήσετε τίποτα διότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά ζημιογόνο. Τα όνειρα αυτής της ημέρας πραγματοποιούνται οπωσδήποτε!


Αντιστοιχία ημερών Σελήνης και πότε βγαίνουν τα όνειρα.

 

Ενώχ ο πρόγονος του Νώε

8η Ημέρα Σελήνης: Αυτήν την ημέρα γεννήθηκε ο Ενώχ και είναι καλή μέρα για ότι επιχειρήσετε να κάνετε. Τα όνειρα αυτής της ημέρας θα έχουν θετική έκβαση.

 

9η Ημέρα Σελήνης: Αμφιβολία για το πως θα εξελιχθούν οι υποθέσεις σας. Τα όνειρα όμως που είδατε θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα.

 

O Νώε και η κιβωτός

10η Ημέρα Σελήνης: Tην ημέρα αυτή γεννήθηκε ο Νώε. Την ίδια μέρα άρχισε να φτιάχνει την κιβωτό. Είναι καλή για κάθε έργο που θα επιχειρήσετε. Το όνειρο αυτής της ημέρας είναι αληθινό και η έκβαση του θα σου προξενήσει μεγάλη χαρά.

 

Φύτεμα αμπελώνα από τον Νώε

11η Ημέρα Σελήνης: Tην ημέρα αυτή ο Νώε φύτεψε αμπελώνα. Αυτήν την ημέρα να απέχετε από κάθε είδους επιχειρήσεις, Τα όνειρα είναι αμφίβολα ή τα αποτελέσματα τους θα φανούν μετά από πολύ καιρό.

 

12η Ημέρα Σελήνης: Είναι καλή μέρα για κάθε έργο. Το όνειρο σας όμως θα έχει αντίθετη έκβαση από αυτήν που είδατε.

 

H σύγχυση των γλωσσών κατά την πυργοποιία.

13η Ημέρα Σελήνης: Την ημέρα αυτή έγινε η κτίση του πύργου της Βαβέλ. Κάθε επιχείρηση είναι επιζήμια. Το όνειρο όμως είναι αληθινό.

 

Ισαάκ και Σάρα

14η Ημέρα Σελήνης: Την μέρα αυτή η Σάρα γέννησε τον Ισαάκ. Κατάλληλη για επιστημονικές επιχειρήσεις. Το όνειρο θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.


Αντιστοιχία ημερών Σελήνης και πότε βγαίνουν τα όνειρα.

 

Σόδομα και Γόμορα

15η Ημέρα Σελήνης: Αυτή την μέρα καταστράφηκαν τα Σόδομα και τα Γόμορα. Κάθε επιχείρησή αυτή την ημέρα είναι ατυχής. Τα όνειρα αυτής της ημέρας πραγματοποιούνται την δέκατη τρίτη ημέρα της Σελήνης.

 

16η Ημέρα Σελήνης: Όλα είναι καλά αυτήν την ημέρα και τα όνειρα αξιόλογα.

 

17η Ημέρα Σελήνης: Αυτήν την ημέρα ο Ισαάκ γέννησε τον Ιακώβ. Είναι καλή σε κάθε έργο.Το όνειρο σας μην το πείτε σε κανέναν παρά μόνο τρεις μέρες μετά.

 

O Ισαάκ ευλογεί τον Ιακώβ

18η Ημέρα Σελήνης: Αυτήν την ημέρα ο Ισαάκ ευλόγησε τον Ιακώβ. Είναι καλή για κάθε έργο αλλά το όνειρο αμφίβολο.

 

19η Ημέρα Σελήνης: Κατά την ημέρα αυτή να απέχεις από κάθε νέα επιχείρηση. Το όνειρο όμως θα σας χαροποιήσει όσο δεν φαντάζεστε.

 

 

20η Ημέρα Σελήνης: Κατά την ημέρα αυτή γεννήθηκε ο Ιησούς του Ναυή και ο Ιωσήφ.Είναι μια τέλεια μέρα για κάθε έργο. Το όνειρο σας δεν πραγματοποιείται αν δεν περάσουν 4 ημέρες.

 

21η Ημέρα Σελήνης: Αυτή την ημέρα προσπαθήστε να συνομιλήσετε με σημαντικά πρόσωπα και θα έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Το όνειρο αυτής της ημέρας επαληθεύεται κατά το ήμισυ.


 

Αντιστοιχία ημερών Σελήνης και πότε βγαίνουν τα όνειρα.

 

 

Ο Φαραώ

22η Ημέρα Σελήνης: Αυτήν την ημέρα γεννήθηκαν οι: Φαραώ και Δαβίδ. Να απέχετε από κάθε έργο και να προσέχετε τους ασθενείς σας. Το όνειρο σας θα σας φέρει μεγάλη χαρά αλλά μετά από λίγες ημέρες.

 

23η Ημέρα Σελήνης: Αυτή η μέρα είναι επιζήμια για ότι επιχειρήσετε να κάνετε. Το όνειρο σας θα βγει μετά από 3 ημέρες και θα είναι δυσάρεστο.

 

O Μωυσής διασχίζει την Ερυθρά Θάλασσα.

24η Ημέρα Σελήνης: Αυτή την μέρα ο Μωυσής διέσχισε τη Ερυθρά Θάλασσα. Είναι καλή για δοσοληψίες. Το όνειρο σας θα σας χαροποιήσει.

 

Το μάννα στους Ιουδαίους

25η Ημέρα Σελήνης: Την ημέρα αυτή ο Θεός έριξε το μάννα στους Ιουδαίους. Η έκβαση των υποθέσεων σας είναι αμφίβολη. Το όνειρα σας θα βγει μετά από 7-9 ημέρες.

 

26η Ημέρα Σελήνης: Προσέχετε αυτή την ημέρα. Τα όνειρα σας θα σας δώσουν μεγάλο όφελος

 

Οι Εβραίοι στην Γη της Επαγγελίας

27η Ημέρα Σελήνης: Κατά την ημέρα αυτή οι Ιουδαίοι εισήλθαν στη Γη της επαγγελίας.Είναι καλή σε κάθε είδους επιχείρηση. Το όνειρο σας θα σας χαροποιήσει.

O προφήτης Σαμουήλ

28η Ημέρα Σελήνης: Αυτήν την ημέρα γεννήθηκε ο προφήτης Σαμουήλ. Είναι κατάλληλη για κάθε σας πράξη.Τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν προς χαρά σας.

 

Αντιστοιχία ημερών Σελήνης και πότε βγαίνουν τα όνειρα.

29η Ημέρα Σελήνης: Eίναι καλή μέρα να κάνετε γεωργικές και εμπορικές επιχειρήσεις.Αυτή την ημέρα να παρακαλάτε να επαληθευτεί το όνειρο σας.

30η Ημέρα Σελήνης: Το ίδιο με την 29η. Το όνειρο πραγματοποιείτε την ίδια μέρα.

 

Καίσαρας

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ