Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 8/10-14/10

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 8/10-14/10

Επαγγελματικά: Ο Θάνατος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 8/10-14/10
Ο Θάνατος

Ο Θάνατος στην επιχείρηση και τα οικονομικά σας λέει ότι: Ο τρόπος που ξοδεύετε τα χρήματά σας, ο τρόπος που ξοδεύετε το χρόνο σας, όλα υφίστανται συνεχείς αλλαγές .Δεν πρέπει ποτέ να είστε προσκολλημένοι σε ένα πράγμα και μόνο.

Ο Θάνατος υποδηλώνει ότι η αλλαγή είναι αναγκαία και θα πρέπει να περάσετε περισσότερο από το χρόνο σας στην νέα επιχείρηση.

Αισθηματικά: Η Εγκράτεια

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 8/10-14/10
Η Εγκράτεια

Στα αισθηματικά η Εγκράτεια δείχνει την ανάγκη για ισορροπία μεταξύ των δύο ατόμων.Συνήθως αυτή η κάρτα υποδηλώνει,τον συμβιβασμό μεταξύ δύο ατόμων.Μπορεί να έχουν υπάρξει μάχες και συγκρούσεις που ήταν περιττές. Τώρα όμως και τα δύο μέρη είναι πρόθυμα να συναντηθούν για να μπορέσουν να βρουν την χρυσή τομή.

Να θυμάστε ότι όταν είστε σε σχέση και έρχεται αυτή η κάρτα είναι προφανές ότι υπάρχει μια πραγματική συναισθηματική σύνδεση.

Η Εγκράτεια σας συμβουλεύει σήμερα να ακολουθήσετε μετριοπαθείς και ισορροπημένες προσεγγίσεις. Μην τραβάτε το σχοινί. Δεν είναι περίοδος για ακρότητες. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε ομαδικά. Χρησιμοποιείτε σωστά το σωστό συνδυασμό ταλέντων, εμπειριών, ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Από την άλλη η Εγκράτεια θεωρείται από πολλούς η κάρτα της αλχημείας .

Οικονομικά: Η Δικαιοσύνη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 8/10-14/10
Η Δικαιοσύνη

Σε επιχειρηματικό ή οικονομικό κλάδο, αν έχετε καταθέσει σωστά τα χαρτιά σας, τα οποία υπεγράφησαν ή πρόκειται να υπογραφούν η Δικαιοσύνη υποδηλώνει σε μεγάλο βαθμό μια του εγχειρήματος σας σε κάτι εκπληκτικό.

Ωστόσο, αν δεν δώσατε ιδιαίτερη προσοχή στη νομική πλευρά των επιχειρηματικών εγχειρημάτων σας,κάντε το τώρα.Η κάρτα Δικαιοσύνη στο παρόν, υποδηλώνει ότι όλες οι κινήσεις που γίνονται επιβλέπονται και υπολογίζονται για την μετέπειτα αξία τους.

Η κάρτα της  Δικαιοσύνης εμφανίζεται συχνά στα οικονομικά όταν πρέπει να κάνετε μια σημαντική επιλογή με τις πιθανότητες μακροπρόθεσμων επιπτώσεων. Να γνωρίζετε τον αντίκτυπο που θα έχουν οι αποφάσεις σας στην ευημερία σας και την ευημερία των άλλων. Επιλέξτε συνειδητά συνδέοντας με το εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης (τη διαίσθησή σας) και ζητώντας την απάντηση που ευθυγραμμίζεται περισσότερο με το υψηλότερο καλό όλων. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ