Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 15/10-21/10

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 15/10-21/10

Επαγγελματικά : Το Έξι των Ξιφών

EKSI XIFON
Έξι των Ξιφών

 

Το Έξι των Ξιφών υποδηλώνει ότι πήρατε την απόφαση ή είστε στην διαδικασία του να αφήσετε μια δουλειά που δεν λειτουργεί πλέον για σας.  Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια ή να αναζητήσετε νέες πληροφορίες στο νέο σας εργασιακό περιβάλλον.
Το Έξι των Ξιφών μπορεί επίσης να δείχνει μια κυριολεκτική αλλαγή στον τόπο εργασίας σας.

Το Έξι των Ξιφών δείχνει ότι η σχέση σας κινείται σε πιο ήρεμα νερά μετά από μια δύσκολη περίοδο. Η θεραπεία, η σταθερότητα και η ανοικτή επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο. Είναι μια θετική περίοδος όπου η σχέση μπορεί να προχωρήσει.   Έχετε περάσει από τις δύσκολες στιγμές και τώρα μπορείτε να επιτρέψετε  σε μια υγιή σχέση να έρθει στη ζωή σας. Εάν ο προηγούμενος/η σύντροφος σας ήταν καταχρηστικός, το Έξι των Ξιφών συνήθως υποδηλώνει μια περίοδο θεραπείας αφού έχετε βρει τη δύναμη να ξεφύγετε από την κατάσταση.

Αισθηματικά: Ο Ήλιος ανεστραμμένος

o ilios anestrammenos
Ο Ήλιος ανεστραμμένος

Όταν εμφανιστεί ο Ήλιος ανεστραμμένος σε μια ανάγνωση αγάπης, μπορεί να δείχνει ότι εσείς μπορεί να θεωρείτε τον σύντροφο σας δεδομένο ή και αντίστροφα. Αυτό πρέπει να αλλάξει το συντομότερο δυνατόν, αν η σχέση είναι να διαρκέσει. Διαφορετικά το μέλλον παρουσιάζεται σκιώδες. Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος ανεστραμμένος  μπορεί να είναι μία ένδειξη ότι δεν είστε ρεαλιστές. Μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι έχετε υπερβολικά αισιόδοξη αντίληψη για ορισμένες καταστάσεις. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα λάβετε υπόψη για να βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο και ότι οι επιτυχίες σας  θα συνεχιστούν.

Οικονομικά: Το Δέκα των Ξιφών

DEKA TON XIFON
Το Δέκα των Ξιφών

Το Δέκα των Ξιφών δείχνει ότι μπορεί να αντιμετωπίζετε μια απογοήτευση. Αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά είναι ώρα να γίνει απολογισμός. Εάν περιμένατε κάποια χρήματα και δεν τα λάβατε. Κάποιος που εμπιστευόσασταν δεν σας έχει ακόμα επιστρέψει τα δανεικά. Τώρα τι; Προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά και ορθολογιστικά. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ