Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 15/1-21/1

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 15/1-21/1

Επαγγελματικά: To Άστρο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 1/9-7/9
Το Αστέρι

To Άστρο υποδηλώνει ότι η εμπιστοσύνη και η αυτοεκτίμηση σας βρίσκονται σε άνοδο. Ο χρόνος για σας να είναι ο βασικός παράγοντας στη ζωή σας. To Άστρο  σας έχει ανέβει και μπορείτε να μπείτε στο προσκήνιο.

Διακοπές,  και  διαλείμματα  θα  σας δώσουν τον χρόνο για να σκεφτείτε. Κρατήστε μια θετική στάση και να είστε δημιουργικοί στην εξεύρεση λύσεων των προβλημάτων που  μπορεί να υπάρχουν. To Άστρο υποδηλώνει επίσης ότι μπορεί  να θέλετε να βρείτε ή να ανακαλύψετε ξανά την αίσθηση νοήματος, του σκοπού της ζωή σας. Κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μεταμορφώστε τον εαυτό σας από παλιό σας σε νέο. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε μια νέα προοπτική:

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 1/9-7/9
Το Τέσσερα των Δηναρίων

Το Τέσσερα των Δηναρίων χρησιμεύει ως μια προειδοποίηση στο να είστε λιγότερο υλιστές, και να συμμετέχετε περισσότερο με την καρδιά παρά με την λογική διαφορετικά μπορεί να χάσετε αυτό που αγαπάτε.

Το Τέσσερα των Δηναρίων σε σχέση με την αγάπη μιλά για μια σχέση  βραχύβια. Θα μπορούσε να είναι συναρπαστική στην αρχή, αλλά σύντομα θα ξέφτιζε καθώς αυτό το άτομο δεν θα ήταν σε θέση να δεσμευτεί ή να ανταλλάξει πλήρως τα συναισθήματα του.

Οικονομικά: Ο Βαλές των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 1/9-7/9
Ο Βαλές των Δηναρίων

Ο Βαλές των Δηναρίων υποδηλώνει ότι ήρθε ο κατάλληλος χρόνος για να γίνετε πιο πρακτικοί και να προχωρήσετε με πιο ρεαλιστικούς στόχους στην δημιουργία ενός νέου εγχειρήματος.

Ο Βαλές των Δηναρίων αντικατοπτρίζει κάποιο γνωστό σας άτομο το οποίο θα σας παρέχει πολύτιμη βοήθεια για την επίτευξη των στόχων σας. Μπορεί όμως η κάρτα του Βαλέ των Δηναρίων να είναι και μία αντανάκλαση του δικού σας εαυτού που ακόμα δεν το έχετε εκφράσει.

Ο Βαλές των Δηναρίων σας συμβουλεύει να ταυτιστείτε με τον σχεδιασμό, την εξέλιξη και τα αποτελέσματα των σχεδίων σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ