Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/10-14/10

Δίδυμοι (21/5-26)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/10-14/10

Επαγγελματικά: To Επτά των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/10-14/10
To Επτά των Ξιφών

Η Κάρτα ημέρας της Ταρώ το Επτά των Ξιφών υποδηλώνει ότι η εξέλιξη των σχεδίων σας πάει καλά.Για πολλούς μάλιστα από εσάς παρουσιάζεται μια πολύ θετική και λαμπερή εξέλιξη μετά από σκληρό ανταγωνισμό.Ορισμένοι από εσάς θα κατορθώσετε να επιλύσετε διάφορα προβλήματα χωρίς σύγκρουση και με την εξυπνάδα σας να γυρίσετε κάποια πράγματα προς όφελος σας.

Αισθηματικά: Ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/10-14/10
O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

Ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος είναι πιθανό να σας οδηγήσει  στο συμπέρασμα ότι μια μακροχρόνια σχέση δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες σας. Τουλάχιστον, θα πρέπει να κάνετε κάποια σωστή αξιολόγηση για το πώς θέλετε να είναι η πορεία της ζωή σας από τώρα και στο εξής.Για το πώς αισθάνεστε για τη σχέση αυτή, και τέλος να καταλήξετε στο ερώτημα “Θέλω να την κρατήσω.Αξίζει όμως τον κόπο;”  Η επικοινωνία είναι τώρα το κλειδί.

Οικονομικά: Tο Έξι των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/10-14/10
Το Έξι των Δηναρίων

Η Κάρτα ημέρας της Ταρώ το Έξι των Δηναρίων υποδηλώνει μια εποχή ευημερίας και κέρδους. Επιτυχία και γενναιοδωρία σε υλικά πράγματα. Δύναμη και επιρροή . Φιλανθρωπία, και  εξισορρόπηση της σωματικής και πνευματικής ζωής.Το Έξι των Δηναρίων μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι δίνετε ή λαμβάνετε βοήθεια σε μία κατάσταση ανάγκης.

Το Έξι των Δηναρίων υποδηλώνει ότι αν έχετε  συσσωρεύσει αρκετά υλικά αγαθά  και είστε  σε μια θέση όπου μπορείτε να προσφέρετε οικονομική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη μην διστάσετε να το κάνετε. Έχοντας ζήσει  μέσα στο σκοτάδι αρκετό καιρό αντιλαμβάνεστε ότι είναι καιρός να βοηθήσετε τους άλλους που δεν ήταν τόσο τυχεροί. Μην διστάσετε να  εξετάσετε  το ενδεχόμενο βοήθειας  για φιλανθρωπικούς . Η γενναιοδωρία των Έξι δεν περιορίζεται στα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Δίνοντας μέρος  του χρόνου σας ή της σοφία  είναι ισοδύναμο με το να κάνετε τις όποιες δωρεές

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ