Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/4-15/4/20

Δίδυμοι (21/5-26)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/4-15/4/20

Επαγγελματικά : Το Δύο των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 24/12-31/12
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων αντιπροσωπεύει την απόφαση σας να προχωρήσετε σε κάτι διαφορετικό ή “να καθίσετε στο καύκαλο σας .Μπορεί να έχετε μια επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εξετάζετε την πιθανότητα αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό.

Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει ότι οι προσπάθειες ορισμένων από εσάς θα στεφθούν με επιτυχία καθότι θα έχετε ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές του “μέντορα “σας.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 24/12-31/12
Το Εννέα των Κυπέλλων

Το Εννέα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι μπορεί να έχετε βρει τον σύντροφο της ψυχής σας . Να καταλαβαίνετε για πρώτη φορά την ομορφιά μιας καλής σχέσης. Είστε σίγουρα ευχαριστημένοι με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για σας στο αισθηματικό επίπεδο. Μπορεί κάποιοι να έχετε τελικά κερδίσει την καρδιά του αυτό που πολιορκούσατε για καιρό. Υπάρχει μια αίσθηση ικανοποίησης βλέποντας ότι άξιζε η αναμονή.

Το Εννέα των Κυπέλλων συμβολίζει την αυτοπεποίθηση. Το συναισθηματικό ταξίδι των Κυπέλλων  αρχίζει να τελειώνει μετά τα σκαμπανεβάσματα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν. Έχετε αγωνιστεί να βρείτε σκοπό και χαρά μετά από απώλεια. Έχετε δοκιμάσει  διαφορετικά πράγματα που σας πρόσφερε η ζωή. Εδώ, τα βρήκατε και απολαμβάνετε τον εαυτό σας καθώς γιορτάζετε αυτό το νέο στάδιο της ζωής σας.

Οικονομικά:  Το Δύο των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 24/12-31/12
To Δύο των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων από οικονομικής πλευράς απεικονίζει το ξεκίνημα κάποιας καινούριας συνεργασίας. Ίσως ως ένα ζευγάρι,κάποιοι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη επιχείρηση που πάντα ονειρευόσασταν.

Το Δύο των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι μπορεί να αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τρίτους για να σχηματίσετε μια εταιρική σχέση. Αυτή η εταιρική σχέση θα είναι πολύ ικανοποιητική και θα βασίζεται στην ισότητα και τον σεβασμό.

Το Δύο των Κυπέλλων μπορεί επίσης να αναφέρετε σε ανθρώπους που εργάζονται πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ