Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/10-14/10

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/10-14/10

Επαγγελματικά: Το Επτά των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/10-14/10
Το Επτά των Κυπέλλων

Το Επτά των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι οι ψευδαισθήσεις σας και οι φαντασιώσεις σας ,σας εμποδίζουν να προχωρήσετε μπροστά είτε γιατί βλέπετε  ατελείωτες πιθανότητες μπροστά σας  είτε γιατί  δεν τολμάτε να πάρετε μια προσωπική απόφαση.

To Επτά των Κυπέλλων μιλάει έντονα στον εσωτερικό σας εαυτό.  Προσπαθεί να σας πει κάτι για το ασυνείδητο σας ή για τις σφαίρες της φαντασίας σας. Οι ελπίδες, τα όνειρά σας και οι μη πραγματοποιημένες φιλοδοξίες είναι στο Επτά των Κυπέλλων. Μιλάει για μια βαθιά σύγχυση ή μια έλλειψη κατανόησης των πραγματικών σας κινήτρων από το συνειδητό μυαλό σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά τα δικά σας κίνητρα και να επανεξετάσετε τους στόχους σας. To Επτά των Κυπέλλων σας λέει επίσης να μην προβαίνετε σε γρήγορα συμπεράσματα.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/10-14/10
Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς σήμερα διακατέχεστε από μια θλίψη ή ένα βαθύ πόνο τον οποίο αρνείστε να παραδεχθείτε ή να καταστείλετε. Παρά το γεγονός ότι απολαμβάνετε την επικοινωνία διαθέτετε μια εξαιρετική αυτοπειθαρχία. Μπορεί να ακούσετε τις γνώμες τρίτων και εν συνεχεία να αντιδράσετε με τον δικό σας τρόπο όπως εσείς κρίνετε σωστό.

Οικονομικά: Οι Εραστές

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/10-14/10
Οι Εραστές

H έλξη δεν είναι πάντα μεταξύ δύο ανθρώπων. Η κάρτα Εραστές αποτελεί πόλο έλξης και στα οικονομικά θέματα. Σκεφτείτε το «νόμο της έλξης» και εφαρμόστε τον στην εργασία σας ή την οικονομική σας κατάσταση.Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να επεκταθείτε και να κάνετε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας. Αν σκέφτεστε μια αλλαγή εργασίας, πραγματοποιήστε την! 

Σήμερα η κάρτα των Εραστών υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να βρίσκεστε σε ένα ηθικό σταυροδρόμι όπου πρέπει να επιλέξετε μεταξύ της  ηθικής  ή του χαμηλό επιπέδου. Θα πρέπει να εξετάσετε  όλες τις συνέπειες πριν αποφασίσετε

Θα πρέπει να κάνετε  μια σαφή αξιολόγησή  που βασίζεται  αυτό το σύστημα. Οι επιλογές δεν είναι ποτέ πραγματικά εύκολες  ούτε  προφανείς. Τοιουτοτρόπως , είναι συνετό να αναζητήσετε  την υψηλότερη καθοδήγηση πριν από τη λήψη της  τελικής σας απόφασης . Πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σας στην κατάσταση. Μην κρίνετε τα πράγματα επιφανειακά και δογματικά , αλλά  εξετάστε βαθιά τα κίνητρά σας, τα συναισθήματά σας, τις επιλογές σας και τις προσωπικές σας αξίες.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ