Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 15/10-21/10

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 15/10-21/10

Επαγγελματικά : Το Εννέα των Δηναρίων 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 15/10-21/10
To Εννέα των Δηναρίων

Το Εννέα των Δηναρίων αναφέρετε τόσο στα εγκόσμια όσο και στις εσωτερικές σφαίρες. Θα έχετε πολλά για να είστε υπερήφανοι και αισιόδοξοι. Αναμείνατε και το καλύτερο θα συμβεί.Θα είστε σε θέση να βοηθήσετε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί από τον εαυτό σας. Δώστε προσοχή όχι μόνο στην υλική σας αφθονία αλλά και για στην πνευματικότητά σας.

Αν ψάχνετε για μια θέση,το Εννέα των Δηναρίων θα μπορούσε κάλλιστα να δείχνει ότι μια καλύτερη δουλειά έρχεται στο δρόμο σας. Ακόμα κι αν εργάζεστε σήμερα, μπορείτε να αναμένετε μια αλλαγή προς το καλύτερο, τόσο από την άποψη των συνθηκών όσο  και των αμοιβών σας.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 15/10-21/10
Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο όταν εμφανίζεται στο πλαίσιο της αγάπης υποδηλώνει ισχυρογνωμοσύνη. Είστε πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο και ο σύντροφός σας είναι λάθος για κάτι.

Αυτό μπορεί πράγματι να συμβαίνει, αλλά δεν πρόκειται να αναγκάσετε το σύντροφό σας να ασπαστεί την άποψή σας μέσω θυμού και εξαναγκασμού. Φανείτε διπλωμάτες!

Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι αρκετοί από εσάς. μπορεί να μην θέλετε να κάνετε κίνηση για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Αυτό επειδή φοβάστε ότι μπορεί να μην ανταπεξέλθετε. Είστε δύσπιστοι και ως εκ τούτου έχετε δημιουργήσει ένα όριο μεταξύ του εαυτού σας και των άλλων. Το τελευταίο  μπορεί να μετατρέψει την  ζωή σας σε προσωπική φυλακή. Ίσως να φοβόσαστε ότι δεν έχετε αρκετούς πόρους για να αντιμετωπίσετε κάποιες επικείμενες προκλήσεις
Ωστόσο, αυτή είναι μια κατάσταση που πρέπει να αλλάξει, καθώς αυτός ο περιορισμός  θα σας εμποδίσει να φθάσετε σε νέα ύψη. Προχωρήστε, αλλά προσέξτε να μην πάρετε απρόσεκτες ή βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν στο μέλλoν.                                             

Οικονομικά:  Το Επτά των Ράβδων

efta ton ravdon
Το Επτά των Ράβδων
Το Επτά των Ράβδων υποδηλώνει ότι τα χρήματα σας είναι στην ανάκαμψη. Σκεφτείτε λογικά με το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ή και να τα επενδύσετε. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα.

To Επτά των Ράβδων έχει παρόμοια σημασία με το Πέντε των Ράβδων. Και οι δύο κάρτες δείχνουν αγώνες και την ικανοποίηση ενός γεγονότος To Επτά των Ράβδων, όμως είναι διαφορετικό ως πρός τον αγώνα που πρέπει να δώσετε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Πρόκειται για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε για να συνεχίσετε να έχετε επιτυχία. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ανταγωνισμό για να υπερασπιστείτε τον τίτλο σας και να αναδείξετε τον εαυτό σας. Άλλοι θα επιθυμούν τα ίδια πράγματα με εσάς, οπότε πρέπει να σταθείτε μπροστά τους.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ