Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 15/6-21/6/20

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 15/6-21/6/20

Επαγγελματικά: O Bαλές των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 22/10-31/10
ο βαλές των ξιφών

Βαλές των Ξιφών αντανακλά μια αφθονία ενέργειας, πάθους και ενθουσιασμού. Δεν μπορείτε να περιμένετε για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή για να υλοποιήσετε μια ιδέα, και να την μοιραστείτε  με άλλους. Θέλετε να ξεκινήσετε όλα τα νέα έργα, επιχειρήσεις και ταξίδια με ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας και ενθουσιασμού. Η πρόκληση όμως, είναι αν μπορείτε να κρατήσετε αυτό τον ενθουσιασμό μέχρι την περάτωση του έργου!

Όπως συμβαίνει με όλους τους βαλέδες, η αρχή φαίνεται πάντα πολλά υποσχόμενη, αλλά πάντα κάτι άλλο απαιτείται προκειμένου να διατηρηθεί ο ρυθμός.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 22/10-31/10
O Bασιλιάς των ξιφών

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας παρουσιάζει σήμερα σαν μια ισχυρή, δυναμική, δογματική προσωπικότητα. Αν αυτός ο άνθρωπος είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τον δεχτείτε όπως είναι. Ανεξαρτήτως φύλου. θα τον  αντιμετωπίσετε  καλύτερα  αντλώντας από τις θηλυκές πτυχές του χαρακτήρα σας.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας παρουσιάζει ειδικά για αυτήν την εβδομάδα σαν άτομα που λόγω του ανδροπρεπή χαρακτήρα σας  υπερβαίνεται τα όρια σας.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας περνάει το μήνυμα: Μήπως οι σχέσεις χρειάζονται κάποια αναθεώρηση; Μην επανέρχεστε σε παλιά ξεχασμένα θέματα. Μην ξύνετε παλιές πληγές.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 22/10-31/10
Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι τα γνωρίσματα που κάποτε ήταν θετικά τώρα έχουν φτάσει στην αντίπερα όχθη.  Μπορεί ορισμένοι από σας να αισθάνεστε κολλημένοι στη δική σας ρουτίνα, και να έχετε βαρεθεί για όλα όσα σας περιβάλλουν. Μπορεί να επιθυμείτε μια αλλαγή σκηνικού για να αποφύγετε αυτή την κουραστική επανάληψη. O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί επίσης να δείχνει ότι έχετε αγνοήσει εντελώς πολλές σοβαρές πτυχές της ζωής σας. Οικονομικά ζητήματα συχνά παραμελούνται υπέρ των εργασιακών θεμάτων. 
Μπορεί να είστε φιλόδοξοι άνθρωποι που αγωνίζονται να φέρουν  εις πέρας το βάρος των ευθυνών σας . Ίσως προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερα ρίσκα. O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος είναι μια έντονη ένδειξη ότι πρέπει να αλλάξετε αυτόν τον τρόπο ζωής, πριν εξαντληθείτε εντελώς;

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ