Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 28/11-4/12/21

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 28/11-4/12/21

Χρηματοπιστωτικά: Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη 

Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη

Στα επαγγελματικά η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι πολλοί απο εσάς μπορεί να είστε σκλάβοι της δουλειάς σας. Να δίνετε τεράστια σημασία στην λεπτομέρεια. Μπορεί ακόμα σαν εργοδότες να είστε άκαμπτοι πρός το προσωπικό. Κάποιοι από εσάς πολύ συντηρητικοί από την φύση σας, μπορεί να δυσκολεύεστε να ενσωματώσετε στο χώρο εργασίας σας καινοτόμες ιδέες, διαδικασίες εξοικονόμησης χρόνου ή νέες τεχνολογίες. Μπορεί να εργάζεστε με πεπερασμένες μεθόδους  και να αρνείστε  εμμέσως να  τις αλλάξετε. Οι συνάδελφοι σας ή το προσωπικό σας, σας θεωρούν οπισθοδρομικό.

Αισθηματικά: Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να απομακρυνθείτε από οποιεσδήποτε καταστάσεις που παράγουν θλίψη ή αρνητικούς κραδασμούς. Γνωρίστε τις φυσικές “εσωτερικές” πηγές της δημιουργικότητάς σας και αποδεσμευτείτε από οποιαδήποτε εξάρτηση από άλλους.

Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να σκεφτείτε πριν μιλήσετε έτσι ώστε να μην το μετανιώσετε αργότερα Αν υπάρχει κάποια δυσάρεστη κατάσταση και προσπαθείτε να μην την σκέφτεστε για να την αποφύγετε, συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η στάση αυξάνει τον πόνο μέσα σας . Μάθετε να αποδέχεστε τις όποιες καταστάσεις ,ώστε να μην εμποδίζετε τη διαδικασία επούλωσης. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δοκιμάσει τον πόνο. Δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να θρηνήσετε και να απελευθερωθείτε από τη θλίψη. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ