Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 14/2-20/2/22

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 14/2-20/2/22

Χρηματοπιστωτικά: O Ήλιος ανεστραμμένος 

Ο Ήλιος ανεστραμμένος

O Ήλιος ανεστραμμένος δείχνει ότι η εξεύρεση των θετικών πτυχών σε μια συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Τα σύννεφα μπορεί να εμποδίζουν την καθαρότητα σκέψεων , να σας δημιουργεί ένα συναίσθημα ψυχρότητας ή απομόνωσης και σας κάνει να πιστεύετε ότι τελικά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα είχατε σχεδιάσει. Μπορεί να έχετε βιώσει αποτυχίες που α  έχουν πλήξει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας και  ίσως τώρα έχετε οδηγήσει τον εαυτό σας στο δίλημμα : Θα τα καταφέρω αυτήν την φορά;

Αισθηματικά: Η Σελήνη ανεστραμμένη

Η Σελήνη ανεστραμμένη

Η Σελήνη ανεστραμμένη δείχνει ότι έχετε βιώσει στιγμές αυταπάτης, ψευδαίσθησης, και  άγχους. Όλες αυτές οι αρνητικές ενέργειες αρχίζουν τώρα να υποχωρούν.

Η Σελήνη ανεστραμμένη δείχνει επίσης ότι ασχολείστε με κάποια συναισθηματικά ζητήματα που προηγουμένως τα είχατε περάσει στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Αν αυτή η ενασχόληση με αυτά τα βαθύτερα ζητήματα, σας δημιουργεί κάποια δυσφορία και ταραχή, μην ανησυχείτε. Σύντομα θα αρχίσετε να νοιώθετε ότι ένα βάρος αρχίζει και φεύγει από επάνω σας και ότι θα μπορείτε να νοιώθετε λιγότερο φοβισμένοι και ανήσυχοι για την κατάσταση της ζωής σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ