Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/10-21/10

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/10-21/10

Επαγγελματικά : Η Βασίλισσα των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/10-21/10
Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών υποδηλώνει πως ότι και αν συμβαίνει στο περιβάλλον εργασίας σας, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μεταδίδεται τις εντυπώσεις σας. Μην αντιδράτε υπερβολικά σε οποιεσδήποτε αντιληπτές προσβολές ή ασέβεια.

Αν ψάχνετε για δουλειά, η Βασίλισσα των Ξιφών σας λέει ότι είστε σε θέση να παρουσιάσετε τον εαυτό σας πολύ καλά.

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη δείχνει ότι μπορεί να σκέφτεστε πιο πολύ με την καρδιά σας.  Είστε πολύ μπερδεμένοι συναισθηματικά στην παρούσα φάση. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε πιο αντικειμενικά, γιατί τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε παραφροσύνη. Κάντε ένα διάλειμμα και εξετάστε τα όποια γεγονότα δημιουργώντας μια σαφέστερη εικόνα του τι συμβαίνει πραγματικά. Μόνο τότε, θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σας. 

Αισθηματικά: Το Δύο των Ράβδων

DYO TON RABDON ANESTRAMMENO
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων λέει πως αν είστε ήδη σε μια σχέση, να είστε έτοιμοι να πάρετε πολύ περισσότερα από ότι δώσατε.

Το Δύο των Ράβδων λέει επίσης να δώστε προσοχή στις ιδέες σας σχετικά με την ισότητα και την ισορροπία και να τις μοιραστείτε. Αν είστε μόνοι θα βρείτε κάποιον που θα μπορούσε να είναι πολύ καλό για σας. Πιθανόν να τον γνωρίζετε ήδη. Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σας, δώστε του μια ευκαιρία. Η σχέση αυτή θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Το Δύο των Ράβδων μπορεί να δείχνει  ότι υπάρχει πρόβλημα σε μία σχέση . Ο  ένας σύντροφος μπορεί να αρχίσει να απομακρύνετε από τον άλλον ή να αρχίσει να κλείνετε στον εαυτό του . Αν αυτό συμβεί σε μια μακροχρόνια σχέση ενδεχομένως να προκαλέσει σοκ στον περίγυρο! Μπορεί  επίσης να είναι να είναι μια περίπτωση επιλογής ανάμεσα σε 2 εραστές . Ο ένας μπορεί να είναι αξιόπιστος και σταθερός  ενώ ο άλλος μπορεί να είναι συναρπαστικός, περιπετειώδης με έντονα στοιχεία τυχοδιωκτισμού.

Οικονομικά: Το Οχτώ των Ξιφών

okto tvn jifonm
Το Οκτώ των Ξιφών

Το Οχτώ των Ξιφών δεν αποτελεί καλό οιωνό. Μιλά για μια αίσθηση παγίδευσης και δεν ξέρετε τι να κάνετε γι ‘αυτό. Μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να φύγετε, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί ή εμπόδια που στέκονται στο δρόμο σας. Βαθιά δυστυχία έρχεται με αυτή το Οχτώ των Ξιφών και μια αίσθηση ότι πνίγεστε τελείως.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ