Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/11-21/11

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/11-21/11

Επαγγελματικά: Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/11-21/11
Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο σημαίνει ότι σήμερα αρκετοί από εσάς αμφιβάλλουν για το αν η στρατηγική που επιλέξατε είναι η σωστή. Πολλούς από εσάς σας χαρακτηρίζει η έλλειψη ενθουσιασμού. Άλλοι από σας δεν συνειδητοποιείτε το μέγεθος των δυνατοτήτων σας.

Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι κάποιοι από σας θα απορρίψετε κάποιες πολύτιμες συμβουλές που θα σας δοθούν.

Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/11-21/11
Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος σε καθαρά αισθηματικά θέματα είναι η κατεξοχήν κάρτα που υποδηλώνει ότι :Προσπαθείτε να μεταφέρετε τα λάθη σας στον άλλον ή ο άλλος σε σας.

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος υποδηλώνει υπακοή δια μέσω φόβου και όχι διαμέσου εμπιστοσύνης. Υποδηλώνει ταμπού και προκαταλήψεις. Υποδηλώνει τις όποιες ενοχές.

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος επισημαίνει σήμερα ότι λόγω των καταστάσεων που έχουν επιβληθεί από τρίτους στο χώρο σας, νιώθετε περιορισμένοι. Δεν είστε σε θέση να βάλετε εσείς τους κανόνες, επειδή κάποιοι άλλοι λόγω της επιτακτικής ανάγκης τους, σας αναγκάζουν να τους ακολουθήσετε. Δεν έχετε την ανεξαρτησία που επιθυμείτε και ορισμένες φορές αισθάνεστε πως βρίσκεστε εκτός των ορίων σας. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και όλη αυτή η συμβατικότητα που βιώνετε σας πνίγει.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/11-21/11
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων για τη σημερινή ημέρα δείχνει ότι είναι πιθανό να έχετε μια    ψυχολογική εξάντληση ή απογοήτευση, από υλικής άποψης.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι νομίζετε πως όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, δεν έχουν περαιτέρω προοπτικές. Κάνετε λάθος επειδή δεν δίνετε σημασία στα καλά που έχετε αποκτήσει και είναι γύρω σας.

Αυτή η κάρτα είναι μια ισχυρή προειδοποίηση ότι πρέπει να ξεφύγετε από τους τρέχουσες καταστάσεις σας. Αναζητήστε τις αιτίες ή τους ανθρώπους και φροντίστε  να αγωνιστείτε. Δημιουργήστε νέους στόχους και στη συνέχεια αναζητήστε νέες διαδρομές για να τις προσεγγίσετε. Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβετε κινδύνους, καθώς η τιμή της αποτυχίας είναι πολύ μικρότερη από το κόστος της μη υπάρχουσας επιτυχίας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ