Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/6-21/6/20

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/6-21/6/20

Επαγγελματικά : Το Εννέα των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 22/10-31/10
Το Eννέα των Ξιφών

Το Eννέα των ξιφών  αντανακλά τον φόβο για το μέλλον, ή  ότι μπορεί ενδεχομένως να σας συμβεί στο μέλλον.

Αν φοβάστε για το μέλλον, είστε σε κίνδυνο καθότι δημιουργείτε τελικά μια αρνητική πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Η μη εκπλήρωση των προσδοκιών σας μπορεί να γίνει εφιάλτης το οποία σαφώς δεν είναι ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τo Εννέα των Ξιφών συνδέεται συχνά με το φόβο και το άγχος, για όλα τα πράγματα που σας ανησυχούν και σας κρατούν ξάγρυπνους. Μερικές φορές αυτή η κάρτα μπορεί να συσχετιστεί με ένα τραύμα. Κάτι που σας κάνει να μην εμπιστεύεστε τους άλλους. Μπορεί να συνεπάγεται ακόμα και  όλα τις συνέπειες που προέρχονται από το να βιώνεις αυτό το τραύμα.

Όταν δεν είμαστε ποτέ απελευθερωμένοι από την παγίδευση που απεικονίζεται στο Οκτώ των Σπαθιών, το Εννέα των Ξιφών μαστίζεται από εφιάλτες.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 22/10-31/10
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Στα αισθηματικά, η Βασίλισσα των Κυπέλλων δηλώνει ότι μια γειωμένη σχέση εισέρχεται ή έχει εισέλθει στη ζωή σας. Επιβεβαιώνει ότι αυτή η αγάπη εμπεριέχει όλη τη γλυκύτητα και τη χαρά μιας συναισθηματικά σταθερής και αληθινής σύνδεσης.

Θα μπορούσε να αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο στη σχέση. Είτε εσείς είτε ο άλλος ανάλογα με τη θέση της κάρτας. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων σαν κάρτα εβδομάδας στα αισθηματικά σας καθιστά πολύ τυχερούς.

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων, υποδηλώνει ότι θα στηρίξετε και θα διδάξετε τους άλλους, αντλώντας από τη δική σας διαίσθηση και την αίσθηση της ηρεμίας και της ανεκτικότητας.

Οικονομικά:  Το Επτά των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 22/10-31/10
Το Επτά των Δηναρίων

Το Επτά των Δηναρίων δείχνει τις φορές που μια επιλογή πρέπει να γίνει ανάμεσα  στη διατήρηση των κεκτημένων και στην επιθυμία σας να αποκτήσετε περισσότερα . Από τη μία πλευρά, έχουμε την συντηρητική άποψη της μη ανάληψης ρίσκου  και διατηρώντας  ό, τι έχουμε. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να βγείτε έξω και να αποκομίσετε μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη  αλλά με κίνδυνο να  τα χάσετε όλα. Η απόφαση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ