Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 8/10-14/10

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 8/10-14/10

Επαγγελματικά: Ο Ερημίτης

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 8/10-14/10
Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης υποδηλώνει ότι είστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας. Σκέφτεστε ότι κάποια πράγματα σχηματίζουν αέναους κύκλους.Αναρωτιέστε ποιος πραγματικά είστε και ότι είναι καιρός να χαράξετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας.

Τα χρήματα μπορεί να είναι η ρίζα όλων των κακών. Εξετάστε αν αυτή τη στιγμή εστιάζετε υπερβολικά σε αυτά ή την εργασία.

Υπάρχουν στιγμές της ζωής όπου κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να εξετάζει προσεκτικά τις καταστάσεις του και τις αποφάσεις του. Η κάρτα του Ερημίτη υποδηλώνει ότι σήμερα αυτή είναι μια κατάλληλη στιγμή για σας. Είστε άτομα που έχετε ανάγκη από μια περίοδο εσωτερικού προβληματισμού, μακριά από τις τρέχουσες απαιτήσεις της θέσης σας. Αυτή η υποχώρηση μπορεί να είναι σωματική, ή μια βαθιά αναζήτηση μέσα σας . Μόνο μια βαθιά και ειλικρινής ενδοσκόπηση θα σας οδηγήσει στην λύση των προβλημάτων που σας απασχολούν.

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 8/10-14/10
Το Τέσσερα των Ξιφών

Το Τέσσερα των Ξιφών υποδηλώνει ότι δεν είστε σε σύνδεση με οποιαδήποτε από τις διαχρονικές αξίες. Ως εκ τούτου, νοιώθετε άδειοι υπό τις παρούσες συνθήκες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας έτσι ώστε να μπορέσετε να προσδιορίσετε ποιο θα είναι το καλύτερο επόμενο βήμα για σας.

Θα πρέπει να καθορίσετε τι θα γίνει,τι θα πρέπει να αλλάξετε για να προσελκύσετε κάποιον ώστε η σχέση σας να εξελιχθεί σε σχέση ουσίας.

Το Τέσσερα των Ξιφών  υποδηλώνει την ανάγκη για απομόνωση. Χρειάζεστε να μείνετε μόνοι για να αξιολογήσετε σωστά την κατάστασή σας. Η παρεμβολή τρίτων σάς αποσυντονίζει.  Πρέπει να συγκεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Ίσως  κάποια  οδυνηρή απώλεια να σας έχει φέρει σύγχυση και απογοήτευση. Ίσως πάλι νιώθετε πως κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει. Οπότε η μοναξιά έστω κι αν είναι δύσκολη είναι απαραίτητη ώστε να είστε  σε θέση να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αναζωογονήσετε  το πνεύμα σας.

Οικονομικά: Η Κρίση

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 8/10-14/10
Η Κρίση

Η Κρίση έχει προφανή σημασία, όταν αφορούν την εργασία και τη χρηματοδότηση. Σας λέει ότι είστε σε ένα μέρος όπου θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Μπορεί να υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις και ευθύνες που να σας βαραίνουν τώρα.

Τα πράγματα σε γενικές γραμμές είναι  πιθανό να εξελιχθούν πολύ καλά για σας. Ακόμη και αν τα οικονομικά είναι  σε καλή κατάσταση όταν εμφανίζεται η  Κρίση αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποσπαστεί η προσοχή σας από αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή σας! Τα χρήματα δεν βρίσκονται στην α’ θέση  σε αυτή τη κάρτα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ