Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/10-21/10

Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/10-21/10
Ο Άσσος των Ράβδων

Ο Άσσος των Ράβδων μπορεί ενδεχομένως να σημαίνει την έναρξη ενός νέου κύκλου της ζωής που φέρνει πολύ ενθουσιασμό. Τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σας να είστε απασχολημένοι. Μετά από μια περίοδο με κυρίαρχο το συναίσθημα ότι έχετε κολλήσει ή ότι η κατάσταση σας δεν πηγαίνει πουθενά, μια μετατόπιση ενέργειας σας απελευθερώνει.

Μπορείτε να λάβετε ένα e-mail που φέρνει καλά νέα σε σχέση με τα εργασιακά σας. Ένα e-mail στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε αρκετά γρήγορα. Η εξέλιξη των πραγμάτων όπως αρχίζουν να συμβαίνουν τώρα, σας βοηθούν να βιώσετε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου ζωής.

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/10-21/10
Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων που έρχεται ξαφνικά στη ζωή σας αντιπροσωπεύει ένα γρήγορο περιστατικό που δεν θα  διαρκέσει πολύ. Η παρουσία του θα σας δημιουργήσει ένα θετικό τράνταγμα. Κατά βάθος δεν υπάρχει τίποτα το ρομαντικό για τον Ιππότη των Ράβδων.

Έτσι, κάθε κατάσταση που αντιπροσωπεύεται από αυτή την κάρτα Ταρώ μπορεί να είναι είτε θετική είτε αρνητική.

Ο Ιππότης των Ράβδων υποδηλώνει ότι ίσως είναι μια κατάλληλη στιγμή για το  αν μπορείτε να διαχειριστείτε κάποια πράγματα ή καταστάσεις ή  να ξεφύγετε από αυτές . Θα πρέπει να αισθάνεστε φορτισμένοι, γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να κάνετε πράγματα. Η  αυτοπεποίθησή σας είναι πιθανό να είναι αυξημένη και αυτό θα σας βοηθήσει προς την κατεύθυνση των στόχων σας.

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/10-21/10
Η Βασίλισσα των Δηναρίων

Η Βασίλισσα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον από τα ταλέντα που έχετε αναπτύξει. Η βοήθεια που δίνετε και θα συνεχίζετε να δίνετε σε όσους έχουν ανάγκη, θα είναι μια σημαντική πηγή της εκπλήρωσης.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι μια γυναίκα θα σας δώσει κάποιες πρακτικές συμβουλές. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ευημερία.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων σας συμβουλεύει να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα ταλέντα σας προκειμένου να οδηγηθείτε σε οικονομική επιτυχία. Κρατήστε στο μυαλό πιο πρακτικές συμπεριφορές.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ