Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/11-21/11

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/11-21/1

Επαγγελματικά:  Ο Κόσμος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/11-21/1
Ο Κόσμος

O Kόσμος ,στον επαγγελματικό τομέα φέρνει καλά νέα και μερικές φορές προοιωνίζει νίκη με την εξεύρεση ενός αξιοπρεπούς ποσού χρημάτων. Δεν είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε κινδύνους .Θα πρέπει να αφιερώσετε τώρα χρόνο τώρα για σκληρή δουλειά για να φθάσετε ακόμα πιο μακριά. Βάλτε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και θα βρείτε την ανταμοιβή σας. Εάν ψάχνετε για δουλειά είναι πιθανόν να τη βρείτε.

Ένα μακροπρόθεσμο έργο, μια περίοδος μελέτης, μια σχέση ή μια σταδιοδρομία έχουν έρθει σε πλήρη κύκλο. Τώρα απολαμβάνετε την έννοια της ολοκλήρωσης. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει την αποφοίτηση, τον γάμο, τη γέννηση ενός παιδιού ή την επίτευξη ενός μακροχρόνιου ονείρου .Έχετε επιτύχει επιτέλους τον στόχο ή τον σκοπό σας. Όλα έχουν έρθει μαζί, και είστε στο σωστό μέρος, κάνοντας την σωστή κίνηση, επιτυγχάνοντας αυτό που είχατε οραματιστεί. 

Αισθηματικά: Το Πέντε των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/11-21/1
Το Πέντε των Ξιφών

Το Πέντε των Ξιφών υποδηλώνει ότι αυτήν την περίοδο είστε  με κάποια ανάμεικτα συναισθήματα για τη ζωή  και ειδικότερα για μερικούς ανθρώπους. Μην τα αγνοείτε ,αλλά μην κάνετε το λάθος και πείτε με κάθε λέξη το τι νοιώθετε  το τι σκέφτεστε και αισθάνεστε, γιατί  θα μπορούσατε να καταστρέψετε   πράγματα που τα θέλετε πιο κοντά π.χ. στενές σχέσεις με τους φίλους, τον εραστή σας . Σκεφτείτε το αρκετές φορές και σοβαρά  αν μπορείτε πραγματικά να αφήσετε  κάποιον ακόμη και αν αυτό του αξίζει. Επιλέξτε τις μάχες σας! Για αρκετούς από εσάς κάποιος/α  που σας ενδιαφέρει  μπορεί να σας φαίνεται απόμακρος. Μην είστε πολύ κτητικοί σε αυτή  τη περίπτωση.

Οικονομικά: Το Έξι των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/11-21/11
Το Έξι των κυπέλλων

Το Έξι των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι σε οικονομικά θέματα είναι μια πολύ καλή και δημιουργική στιγμή για σας.

Το Έξι των Κυπέλλων όταν αναφέρεται σε οικονομικά θέματα σας λέει να αποφύγετε τις υπερβολικά περίπλοκες ή περίτεχνες προσεγγίσεις, ώστε να μην χάσετε στόχους ή προθεσμίες .

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ