Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/9-21/9

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/9-21/9

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/9-21/9
Το Τρία των Ράβδων

Το Τρία των Ράβδων σε σχέση με την καριέρα σας είναι ένα από τα καλύτερα σημάδια που θα μπορούσαν να εμφανιστούν. Μας λένε ότι έχετε αφιερώσει χρόνο και ενέργεια στη δουλειά σας και ότι όλες οι προσπάθειές σας σύντομα θα ανταμειφθούν.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρίσκεστε τώρα σε θέση διοίκησης και εξουσίας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχετε στρέψει την προσοχή σας στο εξωτερικό με πρόθεση να επεκτείνεται την υπάρχουσα επιχείρηση σας. Το σχέδιο δράσης του μπορεί να είναι η επέκταση σε νέο έδαφος και η διερεύνηση των ξένων αγορών. Μπορεί να γίνουν κάποιες έρευνες αγοράς και να προκύψουν νέες ιδέες.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/9-21/9
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Όταν πρόκειται για αγάπη, η Βασίλισσα των Κυπέλλων ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το ακολουθήσει. Αυτό μπορεί να είναι ένας καλός δείκτης για να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να εμπιστευθείτε το ένστικτο σας. Ειδικά όταν πρόκειται για τη σχέση σας ή για κάποιο αγαπητό σας πρόσωπο.Έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Μπορείτε να οδηγήσετε τη σχέση σας όπου θέλετε.

Οικονομικά:Το Δέκα των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 15/9-21/9
Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων υποδηλώνει καλά και θετικά νέα όταν πρόκειται για χρήματα και οικονομικά. Το Δέκα των Δηναρίων μπορεί να υποδείξει αύξηση αμοιβής ή προώθηση θέσεων εργασίας.

Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία εργασίας, αυτή είναι επίσης μια πολύ καλή κάρτα.  Απλά κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές. Συνεχίστε να προσπαθείτε. Διατηρήστε τη δικτύωση.

Η ροή χρημάτων θα είναι καλύτερη. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να έχετε περισσότερο από αρκετό. Θα παρατηρήσετε ότι μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς εγκαίρως και θα μπορείτε να έχετε χρήματα  για μία περιστασιακή απόδραση το Σαββατοκύριακο, ή μια μικρή βελτίωση στο σπίτι.

Το Δέκα των Δηναρίων θέλει επίσης να αποθηκεύσετε και να επενδύσετε τα επιπλέον χρήματα στο τώρα για το μέλλον σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ