Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 28/11-4/12/21

Κριός   (21/3-20/4)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 28/11-4/12/21

Χρηματοπιστωτικά: Δέκα των Ράβδων

Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ράβδων σας συμβουλεύει να πάρετε μια ανάσα στο τώρα. Αντιληφθείτε ότι πρός το παρόν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για την κατάσταση σας. Τώρα αντιλαμβάνεστε ότι ξεκινήσατε κάτι που υπερέβαινε τα όρια σας. Σηκώσατε τον πήχη πολύ ψηλά και δεν μπορείτε να επιτύχετε αυτό που θα θέλατε να το κάνετε. Μπορεί να έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις σας ή να υπολογίσατε λάθος τον χρόνο , την ενέργεια, τους πόρους και τις ικανότητές σας. Το φορτίο που μεταφέρετε είναι πολύ βαρύ για εσάς και δεν θα πετύχετε τους στόχους σας εάν δεν κάνετε κάτι για αυτό τώρα. 

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Στα αισθηματικά, η Βασίλισσα των Κυπέλλων δηλώνει ότι μια γειωμένη σχέση εισέρχεται ή έχει εισέλθει στη ζωή σας. Επιβεβαιώνει ότι αυτή η αγάπη εμπεριέχει όλη τη γλυκύτητα και τη χαρά μιας συναισθηματικά σταθερής και αληθινής σύνδεσης.

Θα μπορούσε να αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο στη σχέση. Είτε εσείς είτε ο άλλος ανάλογα με τη θέση της κάρτας. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων σαν κάρτα εβδομάδας στα αισθηματικά σας καθιστά πολύ τυχερούς.

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων, υποδηλώνει ότι θα στηρίξετε και θα διδάξετε τους άλλους, αντλώντας από τη δική σας διαίσθηση και την αίσθηση της ηρεμίας και της ανεκτικότητας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ