Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/10-14/10

Κριός   (21/3-20/4)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/10-14/10

Επαγγελματικά: Το Άρμα

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/10-14/10
Το Άρμα

Σε θέματα εργασίας, τις περισσότερες φορές το Άρμα παρουσιάζεται όταν κάποιος αναζητά μια αλλαγή σε μια δουλειά, είτε λόγω ανεργίας ή στασιμότητας στην τρέχουσα σταδιοδρομία του. Το Άρμα σημαίνει ότι είναι μια μεγάλη στιγμή για να διερευνήσετε τις επιλογές επέκτασης και της προώθησης. Το Άρμα σημαίνει επίσης ένα απροσδόκητο ταξίδι που θα αποφέρει κύρος και αύξηση των εσόδων.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/10-14/10
Το Πέντε των Ξιφών

Το Πέντε των Ξιφών όσον αφορά τις σχέσεις,υποδηλώνει ότι είστε κολλημένοι σε έναν φαύλο κύκλο πάλης χωρίς λόγο. Αυτό είναι η αντιπροσωπευτικότερη κάρτα για εκείνους που αγωνίζονται στο όνομα της αγάπης, και στη ζωή ενός και μόνο ατόμου αρνούμενοι να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος.

Αν αναφερόμαστε σε θέματα επανασύνδεσης το πέντε μπορεί να υποδεικνύει συγκρούσεις, τόσο εξωτερικά  όσο και εσωτερικά. Μην κλιμακώνετε τις συγκρούσεις χωρίς λόγο. Σκεφτείτε καλά  πριν ενεργήσετε. Δυστυχώς, όταν το πέντε των ξιφών εμφανίζεται σε θέματα αισθηματικά , η σύγκρουση είναι κοντά και μια σχέση αγάπης  δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Σκεφθείτε  ήρεμα και προσεκτικά. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια να είσαστε ειλικρινείς με τους αγαπημένους σας.

Οικονομικά:  Το Δέκα των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/10-14/10
Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων σε οικονομικά θέματα είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να σταματήσετε τις δαπάνες σας και θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη νοοτροπία σας για την εξοικονόμηση πόρων.Ο προγραμματισμός είναι ένα βασικό στοιχείο για τα επόμενα χρόνια και μπορεί ακόμη και να είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε και για τη συνταξιοδότησή σας ή δια βίου αγορές, ή την ασφάλεια που θα σας κρατήσει σε καιρούς δύσκολους.

Το Δέκα των Δηναρίων  ασχολείται με τη μονιμότητα και την ικανοποίηση. Η κάρτα αυτή δείχνει ότι όσες προσπάθειές καταβάλατε στο παρελθόν θα αποδώσουν στο μέλλον. Υποδηλώνει ότι όλα θα λειτουργήσουν καλά στο τέλος. Αυτό γιατί διατηρήσατε σταθερό το όραμα σας ,επιλέγοντας να μην κάνετε συντομεύσεις. Το αποτέλεσμα θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια.  Πρόκειται για μια ανακούφιση, καθώς το μονοπάτι για να φτάσετε μέχρι εδώ ήταν γεμάτο με αποτυχίες και προκλήσεις, Αυτό όμως  κάνει την νίκη ακόμα πιο γλυκιά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ