Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 15/10-21/10

Λέων (23/7-22/8)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 15/10-21/10

 Επαγγελματικά : Η Δικαιοσύνη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 15/10-21/10
Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα της Δικαιοσύνης προτείνει μια πορεία δράσης που θα εναρμονίσει ό, τι θέλετε με ότι είναι σήμερα δυνατόν.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης  σας συμβουλεύει σήμερα να ακούσετε προσεκτικά την γνώμη τρίτων. Θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τις εκδοχές των γεγονότων που διαδραματίστηκαν.

Εσείς αποφύγετε να προσφέρετε ανατροφοδότηση.

 Αισθηματικά: Η Σελήνη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 15/10-21/10
Η Σελήνη

Η κάρτα της Σελήνης αναφέρεται σε μια βαθιά κατάσταση της ευαισθησίας,της φαντασίας και της εντύπωσης, που αναπτύχθηκαν μέσα σε μια μήτρα της βαθιάς χαλάρωσης. Εδώ ονειρευόμαστε, έχουμε οράματα και λαμβάνουμε πληροφορίες.

Οι ψυχικές παλίρροιες,σε συνδυασμό με την εμπειρία του βαθύ μυστικισμού μας οδηγούν σε μιά τρομακτική πραγματικότητα πέραν της συνηθισμένης των αισθήσεων μας.

Η κάρτα της Σελήνης, σας συμβουλεύει ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και τις διαισθήσεις σας.

Οικονομικά: Ο Αυτοκράτορας

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 15/10-21/10
Ο Αυτοκράτορας

O Aυτοκράτορας υποδηλώνει ότι μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας κυριαρχία σας και την αυτοπεποίθηση. Συνειδητοποιήστε ότι κάπου βαθιά μέσα σας είναι η διατήρηση των δικαιωμάτων σας.

Προσεγγίστε τον εσωτερικό σας εαυτό για να βρείτε το στέλεχος της φυσικής σας αριστοκρατίας και της ηγεσίας. Αυτές οι έμφυτες ιδιότητες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την τρέχουσα κατάστασή σας.

O Aυτοκράτορας υποδηλώνει ότι έχετε τη σοφία και την εξουσία για να πετύχετε τους στόχους σας.

O Αυτοκράτορας παρουσιάζει μια ευκαιρία να αναπτυχθείτε σε σχέση με τους στόχους σας. Παρουσιάζει ένα επιτυχημένο μέλλον εφόσον επιδιώκετε τους στόχους σας , μεθοδικά και στρατηγικά.

O Αυτοκράτορας υποδηλώνει σήμερα  ότι μπορεί να είστε υπεύθυνοι για κάτι σημαντικό. Θα μπορούσε να αφορά μια θέση στην εργασία ή σε κάθε είδους οργάνωση ή ίδρυμα που χρειάζεται απεγνωσμένα την τάξη. Ένα ξεκάθαρο και αποφασιστικό μυαλό. Μπορεί να κληθείτε να ενεργήσετε στη θέση του Αυτοκράτορα, χρησιμοποιώντας τη σοφία  σας για να φτιάξετε σωστά ένα έργο.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ