Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/1-7/1

Λέων (23/7-22/8)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/1-7/1

Επαγγελματικά: Ο Τρελός

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/1-7/1
Ο Τρελός

Η κάρτα Ταρω o Τρελός  υποδηλώνει σήμερα για εσάς μια επιλογή που πρέπει να γίνει. Μια επιλογή ζωτικής σημασίας . Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που είναι διαθέσιμες και η επιλογή πρέπει να γίνει με σύνεση. Αν είστε αντιμέτωποι με μια απόφαση ή βρίσκεστε σε μια στιγμή αμφιβολίας, ο Τρελός θα σας ενθαρρύνει να πιστέψετε  στον εαυτό σας και ακολουθήσετε  την καρδιά σας ανεξαρτήτως του πόσο τρελές μπορεί να είναι ή να φαίνονται οι  παρορμήσεις σας . Αυτή είναι η περίπτωση  που πολλές φορές λέμε κάτι αλλά λίγες το εννοούμε.

Να θυμάστε :” Oταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου ”

Αισθηματικά: Το Δύο των Κυπέλλων 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/1-7/1
Το Δύο των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων δείχνει την ομορφιά και τη δύναμη που δημιουργείται όταν  τα  δύο γίνονται ένα. Η κάρτα Δύο των κυπέλλων αντανακλά την ισορροπία, τον αμοιβαίο σεβασμό και την αρμονία στις σχέσεις μεταξύ σας. Δεν υπάρχει καμία κατάσταση του  «εγώ», ή  μόνο «εμείς», και οι δύο πλευρές επικεντρώνονται  σε μια αμοιβαιότητα για μια  επωφελή έκβαση της σχέσης τους!

Γενικά το Δύο των Κυπέλλων  υποδηλώνει ότι ήρθε ο χρόνος για φιλίες. Πλατωνικοί έρωτες καθώς και ρομάντζα θα αναπτυχθούν και να αποκτήσουν δύναμη. Αυτό μπορεί συχνά να είναι μια νέα σχέση ή φιλία που δημιουργείται ή μια παλιά σχέση. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και η συνεργασία μεταξύ δύο ανθρώπων. Θα αισθανθείτε φροντίδα, αγάπη και εκτίμηση. Θα είστε χαλαρά και σε καλή διάθεση καθώς γίνεστε ζευγάρι με έναν άλλο. Είτε φίλος είτε εραστής.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Ξιφών 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/1-7/1
Το Οκτώ των Ξιφών

Το Οκτώ των Ξιφών στα οικονομικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιδράσετε άμεσα στα προβλήματα που σας απασχολούν και να ταυτιστείτε με αυτά. Η αίσθηση της παγίδευσης που σας  περικλείει δημιουργείται από το γεγονός ότι αισθάνεστε κολλημένοι και δεν μπορείτε  να λάβετε μια απόφαση ή να κάνετε  μια κίνηση.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ