Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/1-14/1

Λέων (23/7-22/8)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/1-14/1

Επαγγελματικά: Ο Ήλιος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/1-14/1
Ο Ήλιος

Η εμφάνιση του Ήλιου στην ανάγνωσή σας δείχνει ότι η καριέρα σας είναι στο σωστό δρόμο. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Ξέρετε ότι αξίζετε και ότι μπορείτε να πετύχετε. Πολλοί από εσάς θα τύχετε μεγάλου σεβασμού για την εργασία που έχετε κάνει.
Αν είστε άνεργοι, να είστε σίγουροι ότι η δουλειά που ψάχνετε είναι πολύ κοντά. Απλά κρατήστε τη θετική στάση, και διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και όλα θα είναι καλά.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/1-14/1
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος μπορεί να είναι ένα σημάδι κινδύνου στις σχέσεις. Μπορεί να φανερώνει συναισθηματική ψυχρότητα. Εάν αυτό συμβαίνει, τότε ο σύντροφος του έχει ένα μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος, μπορεί να είναι ένας γοητευτικός άνθρωπος που δείχνει ψεύτικη αγάπη για να παγιδεύσει τον σύντροφό του. Τότε μπορεί να ασκήσει την εξουσία του πάνω του. Ο σύντροφός του μπορεί να ανακαλύψει την αληθινή του φύση πολύ αργά και να τρομοκρατηθεί όταν ανακαλύψει ότι δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που παντρεύτηκε. Μπορεί να χρησιμοποιήσει την αγάπη για να ελέγχει τον άλλον και να τον κάνει να υποφέρει άσχημα. Μπορεί να ασκεί αυστηρό έλεγχο πάνω του μέσω έξυπνης χειραγώγησης των συναισθημάτων του. Θα δείξει την αγάπη μια μέρα και στη συνέχεια θα την μεταχειριστεί την επόμενη. Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος είναι ικανός για βία και βιασμό. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν θα το περίμενε από αυτόν. Μπορεί εύκολα να απεικονίσει την εικόνα του Βασιλιά των Κυπέλλων όταν είναι σε εξωτερικούς χώρους, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες ο άνθρωπος αυτός μπορεί να είναι κακός.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/1-14/1
Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο σας λέει ότι μπορεί να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές ζημίες και γενικά αναφέρετε σε μια οικονομικά ασταθή επιχειρηματική κατάσταση. Οι επενδύσεις θα μπορούσαν να καταρρεύσουν ή να παρακρατηθούν χρήματα. Απολύσεις και προβλήματα με τις αποζημιώσεις ενδέχεται να εμφανιστούν καθώς οι εταιρείες χρεοκοπούν. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια εταιρεία ή μια επιχείρηση που έχει πέσει έξω επειδή δεν κατάφερε να συμβαδίσει με την εποχή. Οι ξεπερασμένες υπηρεσίες, μέθοδοι και συστήματα δεν βοήθησαν σε αυτήν την αντιπαράθεση με τους ανταγωνιστές της σύγχρονης τεχνολογίας.

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο σας λέει  ότι τα χρήματα είναι μια ενέργεια και μερικές φορές πρέπει να δαπανηθούν για να παράγουν περισσότερα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ