Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λεόντων 28/11-4/12/21

Λέων (23/7-22/8)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λεόντων 28/11-4/12/21

Χρηματοπιστωτικά: Η Σελήνη 

Η Σελήνη

Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι λανθάνουσες ψυχικές ικανότητες ξυπνούν και πρέπει  να μάθετε να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. Αυτό μπορεί να ακούγετε τρομακτικό ή συγκεχυμένο αν έχετε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας καθοδηγούμενοι από την φωνή της λογικής. Όσο πιο εξοικειωμένοι γίνεστε με τη γλώσσα των ονείρων, του συμβόλου και του μύθου, τόσο πιο άνετοι θα είστε με τα δώρα που σας προσφέρει η Σελήνη. Κρατήστε ένα όνειρο, μελετήστε τις τέχνες της μαντείας και της μαγείας, ανοίξτε τον εαυτό σας σε μη γραμμικούς τρόπους γνώσης.

Η Σελήνη είναι μια κάρτα της ψευδαίσθησης και της εξαπάτησης. Θα πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει.

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι επικεντρώνεστε περισσότερο στην   καριέρα σας παρά στις σχέσεις σας. Αυτή η προσέγγιση της ζωής ήταν μέχρι τώρα αρκετά επιτυχής  από οικονομικής πλευράς  αλλά  πολύ περιοριστική , στο να συνδεθείτε  αυθεντικά με τον/την σύντροφο σας .Έχετε δημιουργήσει μια φυλακή για το χρόνο σας , την ενέργειά σας  και θα πρέπει να απελευθερωθείτε και να ξεφύγετε  αν δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεων στον αισθηματικό τομέα! Επικεντρωθείτε πιο πολύ σε προσωπικά ζητήματα. Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε  είναι ότι η επιτυχία στην καριέρα  είναι επωφελής, αλλά μόνο ως ένα σημείο. Θα πρέπει να αναδιαρθρώσετε  εκ νέου τους στόχους ή την κατεύθυνσή σας!                

Μην διστάσετε να ξεκινήστε από σήμερα κιόλας κάνοντας μια ευχάριστη έκπληξη στον σύντροφο σας. Κλείστε τα κινητά τους υπολογιστές και πείτε του ότι θέλετε να μείνετε για λίγο μαζί!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ