Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/10-14/10

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/10-14/10

Επαγγελματικά: Το Έξι των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/10-14/10
Το Έξι των Ράβδων

Το Έξι των Ράβδων υποδηλώνει την ικανοποίησή σας για την επίλυση ενός σημαντικού θέματος. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε καλά νέα. Πιθανή προαγωγή ή η επιθυμητή αλλαγή πόστου έρχεται μετά από αρκετό καιρό.

To Έξι των Ράβδων συνδέεται με την αρχική σκέψη και τους σπόρους μέσω των οποίων ξεκινά η ζωή. To Έξι των Ράβδων αντιπροσωπεύει την πρωτογενή ενέργεια, την πνευματικότητα, την έμπνευση, την αποφασιστικότητα. Αντιπροσωπεύει επίσης τη δύναμη, τη διαίσθηση, τη δημιουργικότητα, τη φιλοδοξία και την επέκταση. Οι Ράβδοι σε αυτήν την κάρτα αντιπροσωπεύουν το πνευματικό επίπεδο της συνείδησης. Επίσης αντικατοπτρίζουν αυτό που είναι σημαντικό για εσάς. Στον πυρήνα της ύπαρξής σας.

Αισθηματικά: O Ερημίτης

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/10-14/10
Ο Ερημίτης

O Ερημίτης υποδηλώνει ότι σήμερα αρκετοί από εσάς θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και  να κάνετε έναν απολογισμό  ζωής σας. Τι έχετε προσφέρει εσείς στους άλλους και τι έχουν προσφέρει οι άλλοι σε εσάς. Αναζητήστε την εσωτερική σας φωνή. Η ανάγκη συμβουλής,από ένα μεγαλύτερο και πιο έμπειρο άνθρωπο μπορεί να αποδειχθεί ωφελιμότερη από ποτέ. Αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις.

Ο Ερημίτης σε αισθηματικό επίπεδο δεν είναι καλός οιωνός. Υποδηλώνει την απιστία. Εδώ όμως γεννάται το ερώτημα: “Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; “ Δηλαδή ο Παρθένος απατά τον σύντροφο του ή ο/η σύντροφος τον Παρθένο; Αντί όμως να παίζουμε με ερωτήματα ας κοιτάξουμε αντικειμενικά τις πιθανότητες επιβίωσης μιας σχέσης.

Ο Ερημίτης υποδηλώνει επίσης τον ερχομό ενός νέου συντρόφου.

Οικονομικά: Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/10-14/10
To Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο σας μεταφέρει το μήνυμα ότι η έλλειψη πειθαρχίας εκ μέρους σας θα έχει σαν αποτέλεσμα τη διάβρωση της ασφάλειας και της σταθερότητας. Αρκετοί από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με οικονομικά προβλήματα ή ανέντιμους ανθρώπους.

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν οικονομικές αναποδιές ή ότι βιώνετε μια απώλεια που οφείλεται σε απερίσκεπτη απόφαση ή ανόητη συμπεριφορά.  Μάθετε από τα λάθη σας και φροντίστε να οικοδομήσετε σε πιο σταθερή και ασφαλή θεμέλια την επόμενη φορά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ