Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 1/11-7/11

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 1/11-7/11

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 1/11-7/11
Ο Άσσος των Ράβδων

Ο Άσσος των Ράβδων  αντιπροσωπεύει την ανανεωμένη δημιουργικότητα ή και την καινοτομία. Σκεφτείτε πέρα από την πεπατημένη οδό. Ψάξτε για λύσεις ή ιδέες που δεν είναι ο κανόνας.

Άν ψάχνετε ένα σημάδι για το σωστό, τότε ο Άσσος των Ράβδων είναι ΝΑΙ! Το ραβδί και το εύφορο τοπίο στο βάθος είναι όλες οι θετικές ενδείξεις ότι αυτή η ιδέα έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε κάτι που θα αποβεί εξαιρετικά γόνιμο στο μέλλον. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική ενέργεια και το πάθος σας για να κάνετε τα πρώτα βήματα. Ακόμα κι αν προτιμάτε να σχεδιάσετε τα πάντα πριν ξεκινήσετε, ο Άσσος των Ράβδων θέλει να ακούσετε τα ένστικτά σας και να τα ακολουθήσετε . Αν φαίνεται σαν μια καλή ιδέα, πιθανότατα είναι. Γι ‘αυτό, ξεκινήστε με μερικές βασικές αρχές για να κάνετε τα πράγματα να κυλήσουν και στη συνέχεια  να αναπτύξετε τις ιδέες σας μέσω πιο σύνθετων δραστηριοτήτων. 

Αισθηματικά: Το Δύο των Ράβδων 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 1/11-7/11
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων  λέει ότι αρκετοί από εσάς μένετε σε μια ανολοκλήρωτη σχέση. Είτε  γιατί μπορεί να έχετε μια έντονη επιθυμία να ταξιδέψετε αλλά ο σύντροφός σας προτιμά την ασφάλεια του σπιτιού και σε  ότι του είναι γνωστό. Έτσι η σχέση έχει καταντήσει ρουτίνα! Ακόμα και εσείς δεν έχετε την δύναμη για να φύγετε γιατί μπορεί να πιστεύετε ότι αν το  κάνατε ίσως να βρισκόσασταν αντιμέτωποι με χειρότερες καταστάσεις .

Οικονομικά: Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 1/11-7/11
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

To Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι πολλοί από εσάς που εργαστήκατε μέσα σε μία περίοδο ανησυχίας και κατάθλιψης έχετε αρχίσει να επανακάμπτεται. Μπορεί να συνειδητοποιήσατε πρόσφατα ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φανταζόσασταν .Μπορείτε να αρχίσετε να χαλαρώνετε και φροντίστε να ηρεμήσετε τον εαυτό σας από περασμένες τρομακτικές καταστάσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ