Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 16/12 – 23/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 16/12 – 23/12

Επαγγελματικά: Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 16/12 - 23/12
Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Τελικά θα καταφέρετε να βρείτε την ρίζα ορισμένων προβλημάτων στην εργασία που σας ενοχλούσαν από καιρό ή δεν ήταν ξεκάθαρα. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας -καθώς και τρίτα άτομα- προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος σχετικά με το πώς κάποια πράγματα κινούνται μέσα στο χώρο της εργασίας. Θυμηθείτε ότι εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα εργασίας, ίσως είστε και εσείς ένα μέρος του θέματος.

Ο Ερημίτης είναι η κάρτα της καθοδήγησης. Είναι ταυτόχρονα και η κάρτα του μόλις προσυλητισμένου αλλά και του Προφήτη.Κάποιος σοφότερος από τον ερευνητή θα του προσφέρει μια καλή συμβουλή. Η συμβουλή θα είναι σοφή. Ο ερευνητής θα πρέπει να την υιοθετήσει. Θα πρέπει να είναι πιο ανοιχτός σε αυτούς που είναι σοφότεροι από αυτόν. Το μπαστούνι που κρατάει στο αριστερό του χέρ συμβολίζει την επουράνια εντολή η οποία υπερβαίνει το γήινο βασίλειο και τις πέντε φυσικές αισθήσεις.Τα  γκρίζα μαλλιά και η γκρι γενειάδα συμβολίζουν την ωριμότητά του. Η έλλειψη χρώματος στην κάρτα του Ερημίτη υποδηλώνει ότι απαιτούνται ελάχιστοι περισπασμοί στην αναζήτηση του. Χρειάζεται απόλυτη αυτοσυγκέντωση . Είναι μια κάρτα μόνο για διαλογισμό.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 16/12 - 23/12
Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη υποδηλώνει από την μια πλευρά ότι σαν χαρακτήρες είστε ευθείς ή πνευματώδεις και με μεγάλη αντίληψη στα ζητήματα ζωής. Ενδέχεται όμως να καταπιέζετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Μια δευτερεύουσα ερμηνεία η οποία αποδίδετε, είναι ότι έχετε υψηλές προσδοκίες. Κατά κάποιο τρόπο θεωρείτε ότι όλοι γύρω σας μειονεκτούν επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες σας

Αναρωτηθείτε κατά πόσο σωστά αξιολογείτε έναν άνθρωπο, μια κατάσταση, μια εμπειρία με πραγματικά αντικειμενικά κριτήρια ή όχι.

Οικονομικά: Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 16/12 - 23/12
Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Η κάρτα Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι υπάρχει ανάγκη για βοήθεια, αλλά πιθανότατα αισθάνεστε ότι κανένας δεν θα σας βοηθήσει. Μπορεί επίσης να είναι ένα κακό σημάδι για την όποια χρηματοδότηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει ένα επίπεδο ανευθυνότητας σε σχέση με το πως χειρίζεστε τα χρήματα ή σε σχέση με την ανησυχία σας για το οικονομικό. Είναι επίσης μια προειδοποίηση για σας να μην είστε πολύ κολλημένοι στο παρελθόν και να είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε στο δρόμο σας αυτή τη στιγμή.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ