Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/1-14/1

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/1-14/1

Επαγγελματικά: Ο Αυτοκράτορας

autokratoras anestramenod
Ο Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτορας αντιπροσωπεύει έναν ισχυρό ηγέτη που απαιτεί σεβασμό και εξουσία. Η κατάσταση, η ισχύς και η αναγνώριση είναι απαραίτητες για εσάς. Είστε πιο άνετοι σε έναν ηγετικό ρόλο όπου μπορείτε να διοικείτε και να κατευθύνετε άλλους. Ως ηγέτης, κυβερνάτε με ένα σταθερό αλλά δίκαιο χέρι. Έχετε ένα σαφές όραμα για το τι θέλετε να δημιουργήσετε και οργανώνετε τους γύρω σας. Ακούτε τις συμβουλές άλλων, αλλά προτιμάτε να έχετε τον τελευταίο λόγο. Η σύγκρουση δεν σας τρομάζει και δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προστατέψετε όσους ενδιαφέρεστε. Σε αντάλλαγμα, αυτοί οι άνθρωποι θα σας ανταποδώσουν την πίστη και το σεβασμό που σας αξίζει. Ζητήστε την εξουσία σας ως αρχηγός και μην αφήστε τους άλλους να σας απογοητεύσουν.

Αισθηματικά: H Bασίλισσα των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/1-14/1
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι ονειρική και ρομαντική. Όταν αγαπήσει,αγαπάει με όλη της την καρδιά και είναι μονογαμικό άτομο. Φαντάζεται συχνά τις αδελφές ψυχές. Μπορεί να δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από αυτήν και τον εραστή της που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Όταν μιλάμε για τον σύζυγό της, μπορεί να πει πράγματα όπως: “Ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Γνωρίζω ότι συναντήθήκαμε σε μια άλλη ζωή. Έχω μετενσαρκωθεί στη Γη επειδή πρέπει να τον βοηθήσω. “

Ο τύπος των αντρών που προσελκύονται από αυτήν είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι χρειάζεται “ένα στήριγμα” επειδή κατανοούν την ευπάθεια της. Λόγω της ευαίσθητης φύσης της, χρειάζεται πραγματικά κάποιον γειωμένο και σταθερό. Η υποσυνείδητη στάση της είναι καλύτερα ευθυγραμμισμένη με έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορεί να την εξισορροπήσει.

Οικονομικά: Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

deka ton jifon anestrammeno
Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο σε σχέση με τα χρήματα, σημαίνει απογοητεύσεις. Δεν είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή να παίξετε ένα παιχνίδι. Εάν αντιμετωπίζετε απώλειες χρημάτων,  μην τις αφήσετε να σας απογοητεύσουν. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες  που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να αλλάξετε την τύχη σας.

Πάντα να προσεγγίζετε την κατάστασή σας ρεαλιστικά και ορθολογικά. Το να είσαι συναισθηματικός ή παρορμητικός για τα χρήματα και τις οικονομικές αποφάσεις περισσότερο θα σας βλάψει παρά θα σας ωφελήσει.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ