Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/1-21/1

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/1-21/1

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/9- 7/9
Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος στον επιχειρηματικό κλάδο υπαινίσσεται ότι ο λογιστής σας μπορεί να φέρει κάποιες ανησυχητικές ειδήσεις σχετικά με τα κέρδη και τις οικονομικές προβλέψεις.

Εάν έχετε ξοδέψει χρόνο ή έχετε κάνει έρευνα αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας για μια νέα επιχειρηματική ιδέα, τότε μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν είναι βιώσιμη.

Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι προσπαθείτε να πετύχετε αποτελέσματα που δεν έχουν νόημα, μη ρεαλιστικά ή καταδικασμένα να αποτύχουν.

Αισθηματικά: Το Τρία των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/9- 7/9
Τo Τρία των Δηναρίων

Το Τρία των Δηναρίων σας θέτει το ερώτημα: Ποιοι είναι οι όροι που διέπουν την σχέση σας; Τι έχετε συμφωνήσει να κάνετε ;Ποιοι ρόλοι και υπευθυνότητες αναλογούν σε εσάς και ποιες στον σύντροφο σας;

Ενίοτε στα ερωτικά μερικές το Τρία των Δηναρίων μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα ερωτικό τρίγωνο. Συνήθως υπάρχει κάποιος που περιμένει στην σκιά μιας σχέσης και είναι έτοιμος να δώσει “συμβουλές ” . Είναι δύσκολο να επιτρέψεις σε κάποιον να μπει στη σχέση σου, καθώς δύο άνθρωποι από μόνοι τους σχηματίζουν ένα σιωπηλό συμβόλαιο.

Να θυμάστε: Η υγεία της σχέσης έχει να κάνει και με τους δύο εταίρους!

Οικονομικά: To Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/9- 7/9
Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο

To Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι απελευθερώνεστε από τις όποιες πιέσεις και πραγματοποιείται μια θετική στροφή γύρω από μια κατάσταση. Περισσότερη ελευθερία σκέψης και δραστηριοτήτων είναι διαθέσιμες καθώς υπάρχει χαλάρωση όλων των φόβων και εντάσεων. Ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός για να προχωρήσετε ανεμπόδιστα.

To Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο σας λέει ότι μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα πράγματα με τα οικονομικά σας. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια μορφή χρηματοοικονομικής ασφάλειας. Ταυτόχρονα, αυτά τα απροσδόκητα πράγματα μπορεί να σχετίζονται με οικονομικές αυξήσεις από εκεί που δεν τις περιμένατε π,χ αύξηση ΕΝΦΙΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ