Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένων 28/11-4/12/21

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένων 28/11-4/12/21

Χρηματοπιστωτικά: Ιππότης των Δηναρίων 

Ο Ιππότης των Δηναρίων

Ο Ιππότης των Δηναρίων υποδηλώνει ότι είναι πιθανόν να κερδίσετε πολλά από την άποψη της προώθησης ή κάποιου bonus. Αν δεν έχετε ανταμειφθεί όσο περιμένατε παρά το ότι εργαστήκατε σκληρά, ο Ιππότης των Δηναρίων προσπαθεί να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σεις λεπτομέρειες.

Ο Ιππότης των Δηναρίων σας λέει να δώσετε προσοχή στο χειρισμό  της ευθύνης και του καθήκοντος που είναι μέρος οποιασδήποτε σχέσης αγάπης. Η αγάπη δεν είναι  κρασί και τριαντάφυλλα. Η αληθινή αγάπη είναι μια προθυμία να εργαστείτε  από κοινού για να ξεπεράσετε τα οποιαδήποτε εμπόδια υπάρχουν στη σχέση σας. Πόσο καλά θα εκπληρώσετε  τις υποχρεώσεις σας; Αν ψάχνετε για την αγάπη  αυτή κάρτα, είναι ένα σαφές μήνυμα ότι θα πρέπει να βγείτε από την  ρουτίνα σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, αν θέλετε να συναντήσετε κάποιον.

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Δηναρίων

Άσσος των Δηναρίων

Ο Άσσος των Δηναρίων είναι ένα καλό σημάδι όσον αφορά τη σταθερότητα σε μια σχέση. Δείχνει ότι όπου είστε εκεί θα πρέπει να παραμείνετε. Η δημιουργία της σχέσης διαμορφώνεται όπως θα έπρεπε και να είστε έτοιμοι να συνεχίσετε την οικοδόμηση γύρω από αυτήν.

Ο  Άσσος των Δηναρίων είναι επίσης η αναπαράσταση μιας υγιούς ανεξάρτητης σχέσης. Μιας σχέσης όπου υπάρχει η αίσθηση ασφάλειας από εσάς και το σύντροφό σας για να μπορείτε να είστε ο εαυτός σας!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ