Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 15/6-21/6/20

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 15/6-21/6/20

Επαγγελματικά: Ο Τρελός

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 22/10-31/10
Ο Τρελός

Ο Τρελός περιστρέφεται γύρω από την αφθονία, υποδηλώνοντας έτσι ότι είναι καιρός να ψάξετε για κάποια νέα οπτική γωνία της εργασίας σας ή να βρείτε νέα ενδιαφέροντα. Ο Τρελός σας λέει να δώσετε προσοχή και σε άλλες ευκαιρίες της παρούσας φάσης .

Εξετάστε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε σε ένα ομαδικό έργο που μέχρι τώρα σας άφηνε αδιάφορους ή ξεκινήστε μόνοι σας ένα καινούργιο δημιουργικό έργο.

Αισθηματικά: Το Επτά των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 22/10-31/10
Το Επτά των Κυπέλλων

Το Επτά των Κυπέλλων δείχνει ότι οι εικόνες στο μυαλό σας πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο στα όνειρά σας, αλλά και στον κόσμο της πραγματικότητας. Να είστε προσεκτικοί με τους ευσεβείς πόθους ή τις ψευδαισθήσεις που αντιμετωπίζετε σήμερα. Ο χαρακτήρας του Επτά των Κυπέλλων είναι ένας ονειροπόλος που είναι σε θέση να δει την ομορφιά και τον ενθουσιασμό, αλλά φοβάται τις δοκιμές και τις δυσκολίες στο μέλλον.

Από μία άποψη, το Επτά των Κυπέλλων δείχνει ότι είστε ένας ονειροπόλος, που είναι τόσο ενθουσιασμένος όσο και φοβισμένος από τα πράγματα που βλέπετε στο ασυνείδητό σας. To Επτά των Κυπέλλων είναι μια υπενθύμιση ότι αν και είναι καλό να έχουμε όνειρα και ευχές, είναι ακόμα καλύτερο να αναλάβουμε δράση για την επίτευξη αυτών των ονείρων. Σε ένα σημείο της ζωής, θα πρέπει να σταματήσετε να φαντάζεστε και να αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα της ζωής.

Οικονομικά: Το Οχτώ των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 22/10-31/10
Το Οκτώ των Ξιφών

Όταν το Οκτώ των Ξιφών εμφανίζεται για χρηματοπιστωτικά θέματα, υπάρχει η αίσθηση ότι αδικείσθε από τους συναδέλφους ή επόπτες. Νιώθετε σαν να έχετε το δικαίωμα να έχετε περισσότερα από ότι έχετε λάβει μέχρι στιγμής.

Μερικές φορές πιστεύετε ότι αμείβεστε λιγότερο από τους άλλους.Και ναι μεν μπορεί να δουλεύετε σκληρά. Δουλεύετε όμως μεθοδικά;

Το Οκτώ των Ξιφών σαν κάρτα συμβουλευτικής Ταρώ σας περνάει το μήνυμα: Δείτε πώς μπορείτε να καλυτερεύσετε τις επιδόσεις σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ