Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 28/11-4/12/21

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 28/11-4/12/21

Χρηματοπιστωτικά: Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο σας μεταφέρει το μήνυμα ότι : Πρέπει να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να σας προσφέρει  συμβουλές που χρειάζεστε.  Η κατάσταση ορισμένων από σας είναι χειρότερη από ότι νομίζετε .

Θα πρέπει να ακούσετε τις συμβουλές τους. Μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Μην προσπαθήσετε να πείσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας.Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό στις δυνατότητες που σας περιβάλλουν!

Το  μήνυμα του Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο είναι  να μην παραιτηθείτε. Αν οι  συμπεριφορές σας, τα σχέδια και η προσέγγιση σας  δεν έφεραν  το επιθυμητό αποτέλεσμα, απλά αλλάξτε τα. Χρησιμοποιήστε την πρωτοβουλία σας.

Αισθηματικά: Το Έξι των Κυπέλλων

Το Έξι των Κυπέλλων

Το Έξι των Κυπέλλων είναι μια κάρτα της παιδικής ηλικίας, της νοσταλγία, της αφέλειας και της ευτυχίας. Το Έξι των Κυπέλλων δείχνει ότι ορισμένοι από εσάς ,θέλετε να επιστρέψετε στις ευτυχισμένες αναμνήσεις του παρελθόντος σας, είτε ως παιδί, έφηβος ή ενήλικας.

Πολλές φορές το το Έξι των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι αυτές οι μνήμες αντικατοπτρίζουν τις πτυχές της ζωής σας που έχουν πια εξαφανιστεί .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ