Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 22/7-31/7

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 22/7-31/7

Επαγγελματικά: Το Δύο των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 22/7-31/7
Το Δύο των Κυπέλλων

To Δύο των Κυπέλλων σήμερα σχετίζεται με την εργασία. Σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μια καλή και ισορροπημένη συνεργασία. Σηματοδοτεί θετικά τις νέες επιχειρήσεις. μεταξύ στενών φίλων ή ρομαντικών συνεργατών. Συμβολίζει μια πολύ θετική προοπτική, όπου η συνεργασία σε μια φιλική, υποστηρικτική ατμόσφαιρα είναι εξίσου σημαντική με το κέρδος. Αν ψάχνετε για δουλειά, τότε είναι αναμενόμενο να βρείτε απασχόληση όπου θα υπάρχουν οι απαραίτητοι όροι καλής συνεργασίας. Στον εργασιακό σας χώρο κάποιοι ανώτεροι σας μπορεί να έχουν την άποψη ότι είστε προορισμένοι για υψηλότερα πόστα.

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας, τότε ορισμένοι από εσάς μπορείτε να εισέλθετε στις θεραπευτικές τέχνες ή εναλλακτικές θεραπείες.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 22/7-31/7
Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Ξιφών είναι μια έξυπνη γυναίκα με απίστευτες ιδιότητες. Είναι διακριτική και φιλόδοξη. Είναι ιδιοφυής και ευέλικτη. Συχνά υπερέχει σε εξυπνάδα αυτούς που την αντιμάχονται. Είναι μια γυναίκα που πιστεύει στις δυνάμεις της. Όμως παρά τις εκπληκτικές της ικανότητες συχνά παρουσιάζεται σαν ένα άτομο που είναι πικραμένο σε σχέση με το παρελθόν.

Η Βασίλισσα των Ξιφών σημειωτέων ότι αναζητά την αλήθεια. Είστε ανοιχτοί στο να ακούτε τις σκέψεις και τις απόψεις των άλλων. Δεν τις αποδέχεστε όμως. Τις φιλτράρετε για να αποκρυπτογραφήσετε τι είναι αληθινό και τι όχι. Όταν αλληλεπιδράτε με άλλους, δεν θα ανεχτείτε τους κόλακες. Προτιμάτε να φτάσετε στην καρδιά του θέματος χωρίς να συμμετέχετε σε υπερβολική κουβέντα ή κουτσομπολιά.

Οικονομικά: Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 22/7-31/7
Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να είσαστε προσεκτικοί αλλά όχι αναποφάσιστοι!

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σας εφιστά την προσοχή γιατί ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρχουν ίντριγκες γύρω από εσάς.

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει ότι πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Διαφορετικά η κατάσταση σύγχυσης ή της διστακτικότητας απέναντι στους ανταγωνιστές σας μπορεί να σας επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα! 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ