Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 16/12-23/12

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 16/12-23/12

Επαγγελματικά: Το Δύο των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 16/12-23/12
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων  υποδηλώνει ότι είναι καιρός για πρωτοβουλίες και νέες ιδέες. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η δύναμη λειτουργεί μέσα από εσάς και ότι το δύο διπλασιάζει την δύναμη σας!

Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει την απόφαση να μείνετε στη θέση σας ή σε μία συγκεκριμένη σταδιοδρομία ή να προχωρήσουμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αν ψάχνετε για  αγάπη, το Δύο των Ράβδων είναι μια ένδειξη ότι κάτι αξιόλογο σας πλησιάζει. Μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Αισθηματικά: Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 16/12-23/12
Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη  υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς αρνείστε να υπεισέλθετε στην βαθύτερη και μεγαλύτερη κατανόηση των μαθημάτων της ζωής. 

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη  υποδηλώνει ότι δίκες εν εξελίξει θα αναβληθούν και άλλα νομικά έγγραφα βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ενδεχομένως να υπάρξουν σήμερα ανέντιμες καταστάσεις εις βάρος σας. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν τις αποφάσεις σας δια μέσου προκαταλήψεων. Άλλοι πάλι από εσάς  δεν θα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας καθώς θα αρνηθείτε τα πραγματικά κίνητρα των πράξεων σας. Κάποιοι από εσάς είστε βυθισμένοι σε περίπλοκα νομικά προβλήματα. Στην προκειμένη περίπτωση η παρουσία ενός έξυπνου ατόμου και με διαφορετικές αντιλήψεις και ευελιξία μπορεί να σας υποδείξει τον δρόμο ή τον τρόπο μιας χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 16/12-23/12
Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών στα οικονομικά, μπορεί να υποδηλώνει ότι λάθη δεδομένων και επικοινωνιών ενδέχεται να επηρεάσουν τα οικονομικά σας.  Μεγάλη προσοχή στις αποδείξεις και τα τιμολόγια που κόβετε. Σε ένα κατάστημα ή σε μια τράπεζα μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος. Θα το αντιληφθείτε γρήγορα ή θα σας ειδοποιήσουν έγκαιρα.

Η Βασίλισσα των Ξιφών είναι ένα πρόσωπο  επαγγελματικό και έξυπνο. Συχνά αντιπροσωπεύει μεμονωμένους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την αγάπη και είναι πικραμένοι και κακοί, αλλά είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τα αληθινά τους συναισθήματα.

Η Βασίλισσα των Ξιφών δείχνει ότι οι περισσότεροι από εσάς είστε προσανατολισμένοι σε θέματα καριέρας.

Η Βασίλισσα των Ξιφών  είναι πνευματικά προσανατολισμένη και όχι σεξουαλικά προσανατολισμένη όσον αφορά τα αισθηματικά. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ