Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 1/1-7/1

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 1/1-7/1

Επαγγελματικά: Ο Κόσμος 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 1/1-7/1
Ο Κόσμος

Ο Κόσμος είναι μια ευνοϊκή για τις επιχειρηματικές αναγνώσεις. Ο Κόσμος, μπορεί σήμερα να προβλέπει μια νέα λαμπρή αρχή για την εταιρεία και την καριέρα σας.

Επειδή ο Κόσμος είναι μια κάρτα ταξιδιού, μπορεί να σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία και για το διεθνές εμπόριο. Θα είστε γνωστοί στο εξωτερικό για την εργασία που κάνετε. Ο Κόσμος βλέπει ταξίδια ανά τον κόσμο που συνδέονται με την επιχείρησή σας.

Αισθηματικά: Το Δύο των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 1/1-7/1
To Δύο των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων  είναι η κάρτα της ένωσης, των φιλικών σχέσεων και των αγαπημένων σχέσεων.

Το Δύο των Κυπέλλων αναφερόμενο σε συναισθήματα υποδηλώνει ότι είναι αμοιβαία. Αν είχατε πρόσφατα μια φιλονικία, μην ανησυχείτε ότι ο σύντροφός σας δεν θα επικοινωνήσει μαζί σας.  Όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Αν αναρωτιέστε για έναν πρώην το Δύο των Κυπέλλων σας βεβαιώνει ότι έχει ακόμα συναισθήματα για σας.

Το Δύο των Κυπέλλων προβλέπει, ως επί το πλείστων, ότι η σχέση σας είναι σταθερή. 

Οικονομικά: Ο Άσσος των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 1/1-7/1
Ο Άσσος των Δηναρίων

Ο Άσσος των Δηναρίων είναι μια ισχυρή κάρτα όταν πρόκειται για χρήματα. Αυτή η κάρτα σήμερα, σημαίνει ότι είναι καλός χρόνος να επενδύσετε σε οικονομικά υγιείς επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Αν είστε εργαζόμενος, μπορεί επίσης να σημαίνει τελικά την εξεύρεση μιας σταθερής και ισχυρής θέσης στην εταιρεία σας, που θα σας ανοίξει νέες ευκαιρίες για να κάνετε ακόμα περισσότερα χρήματα.

Ο Άσσος των Δηναρίων  συχνά υποδηλώνει το γόνιμο έδαφος στο οποίο οι ιδέες μπορούν να φυτευτούν να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν. Αυτό θα είναι μια αργή ανάπτυξη,( όπως όλες οι κάρτες των δηναρίων) καθώς δεν κινούνται με ταχείς ρυθμούς, αλλά η επιτυχία της συγκομιδής είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι η φυλή των δηναρίων απαιτεί μια ρεαλιστική προοπτική. Αν θέλετε να πετύχετε, ξεκινήστε τώρα – δεν είναι η ώρα να ονειρεύεστε και να φαντασιώνεστε όταν υπάρχει δουλειά να γίνει! 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ