Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρων 15/11-21/11/21

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρων 15/11-21/11/21

Χρηματοπιστωτικά: Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών υποδηλώνει ότι αυτή τη στιγμή αρκετοί από εσάς επιλέγετε να κρατήσετε τα μάτια σας κλειστά σε σχέση με τις δυνατότητες σας. Αυτό γίνεται έτσι ώστε να μην χρειαστεί να  κάνετε μια δύσκολη επιλογή.

Μπορεί να σας γίνει μία άμεση ερώτηση και επειδή δεν θέλετε πληγώσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, απέχετε από την απάντηση. Στις προσπάθειες που έχετε κάνει για να σώσετε τον εαυτό σας, και αντί αυτού τον βλάψατε, κάνετε την επιλογή του να κλείσετε την καρδιά σας.

Το τελευταίο παράγει πολύ πόνο και βαθιά επίπεδα δυστυχίας. Όλες οι δράσεις σας αυτή τη στιγμή επηρεάζονται όχι από διαλογισμό και ηρεμία  αλλά από ακανόνιστες συγκρούσεις συναισθημάτων!

Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης εκπροσωπεί τις συμβατικές σχέσεις που ακολουθούν τους κανόνες. Δεν είναι τυχαίο που οι τρεις λέξεις κλειδιά του Ιεροφάντη είναι: Γάμος, συμμαχία, αιχμαλωσία ,Αυτό σημαίνει έναν γάμο που μπορεί να ξεκίνησε κάποτε με φλογερά συναισθήματα και τώρα έχει καταντήσει ένας ” συμβατικός γάμος“!

Αυτές είναι οι σχέσεις που βασίζονται σε κοινές αξίες και σε συστήματα πεποιθήσεων.  Η κάρτα του Ιεροφάντη ενίοτε  αναφέρεται σε αδελφές ψυχές ή σε άτομα που μοιράζονται μια βαθιά σχέση.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ