Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/10-21/10

Τοξότης  (23/11-21/12)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/10-21/10

Επαγγελματικά : Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/10-21/10
Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να δείχνει ότι νέες προοπτικές και νέα έργα πρόκειται να έρθουν στη ζωή σας. Είναι μια στιγμή να είσαστε αισιόδοξοι. Να έχετε πίστη στον εαυτό σου και η πίστη μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι μόλις έχετε περάσει μια δύσκολη στιγμή. Τα καλά νέα είναι ότι η συναισθηματική σας ανάκαμψη.

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι παρά το γεγονός ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι τα μόνα πρόσωπα που πραγματικά μπορεί να ελέγξουν την αποτελεσματικότητα μιας κατάστασης είστε οι ίδιοι. Σκεφτείτε θετικά!  Εξετάστε τι είναι πραγματικά κατάλληλο για εσάς.

 Αισθηματικά: Ο Κόσμος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/10-21/10
Ο Κόσμος

Ο Κόσμος υποδηλώνει ότι είναι καιρός να πάρει τη θέση σας στον κόσμο ή να δημιουργήσετε το δικό σας κόσμο. Έχετε όλη τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για να πετύχετε.

Μπορείτε να νιώσετε το περιεχόμενό του κόσμου σας και περιβαλλόμενοι από καλούς φίλους , την οικογένειά σας και ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να εμπιστευθείτε και να βασιστείτε.

Αυτό δεν είναι τυχαίο.Είναι αποτέλεσμα των δικών σας προσπαθειών για ένα τέτοιο περιβάλλον.

Ο Κόσμος σηματοδοτεί νέες ιδέες για το τι ψάχνετε βασιζόμενοι σε μακροπρόθεσμα όνειρα και προγραμματισμό.

Οικονομικά: Ο Άσσος των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/10-21/10
Ο Άσσος των Δηναρίων

Ο Άσσος των Δηναρίων  σχετίζεται με μια νέα θέση εργασίας με μεγάλη οικονομικές ανταμοιβές και προοπτικές. Ότι υπάρχουν τα χρήματα για να προχωρήσετε σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Η σκληρή δουλειά σας μέχρι σήμερα έχει αρχίσει να αποδίδει. Μπορεί να πάρετε μια αύξηση ή προαγωγή, ως αποτέλεσμα.

Αν υπάρχει μετάβαση σε μια νέα θέση εργασίας, τότε η εταιρεία είναι οικονομικά υγιής και καλά εδραιωμένη. Μπορούν να έχετε μια πολιτική του να επενδύετε στο προσωπικό σας μέσω περαιτέρω κατάρτισης ή υποτροφιών.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ