Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/1-21/1

Τοξότης  (23/11-21/12)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/1-21/1

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/9-14/9
Tο Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε προσπαθήσει να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης, αλλά δεν ήσασταν σε θέση να επιτύχετε τους στόχους που είχατε βάλει. Ίσως υπήρξαν κάποιες απρόβλεπτες καθυστερήσεις ή  μπλοκαρίσματα στη διαδρομή σας. Υπάρχει απογοήτευση στην απογοήτευση, και η γενική αίσθηση του ότι  χάσατε  τον χρόνο σας  σε αυτό το ταξίδι. Αυτό που ίσως ορισμένοι από εσάς  δεν συνειδητοποιείτε , είναι ότι αυτές οι αποτυχίες είναι στην πραγματικότητα το σημαντικότερο μέρος των μεγαλύτερων ταξιδιών  της ζωής σας και θα συμβάλλουν  στην προσωπική σας εξέλιξη ούτως ή άλλως.

Αισθηματικά: Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/9-14/9
Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο υπαινίσσεται ότι είναι πιθανόν να δεχτείτε βοήθεια και καθοδήγηση από έναν μέντορα.  Η μοναξιά και δυσφορία εξαιτίας των δύσκολων καιρών και της οικονομικής δυσπραγίας που βιώνουμε, επιβάλλει τη λεπτομέρεια σε κάθε επίπεδο.

To Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε εργαστεί πολύ σκληρά για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Χρειάζεται τώρα να χαλαρώσετε λίγο γιατί για χάρη της καριέρας σας εγκαταλείψατε την προσωπική σας ζωή. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να διορθώσετε τα όποια λάθη κάνατε στο παρελθόν.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/9-14/9
Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Είναι πιθανό ότι πολλοί από εσάς που αλλιώς είχατε υπολογίσει κάποια πράγματα, βρεθήκατε ξαφνικά να  προσπαθείτε  να κωπηλατήσετε  με ένα κουπί. Αν έχετε χτίσει κάστρα στον αέρα, αυτή τη στιγμή μπορεί να συντριβούν. Αυτό είναι το πρόβλημα.Ας είναι!

Το  μείζον θέμα είναι να είστε σε θέση να αντικαταστήσετε τους στόχους σας με κάποιους πιο ρεαλιστικούς και πιο εφικτούς που δεν θα καταρρεύσουν! Τα όνειρα είναι σημαντικά, αλλά είναι επίσης σημαντικό να ζείτε και στην πραγματικότητα.

Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος  σας μεταφέρει το μήνυμα ότι είναι η ώρα να αφήσετε συνεργασίες ή δουλειές που δεν σας γεμίζουν πια. Δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά. Μπορεί να αισθάνεστε άσχημα γιατί δουλέψατε για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεθήκατε συναισθηματικά. Τώρα όμως δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Μπορεί ακόμα να τρέφατε μεγάλες προσδοκίες για κάποια επαγγελματικό εγχείρημα αλλά τελικά αποδείχτηκε ” άνθρακες ο θησαυρός” . Πετάξτε τα παλιά και δημιουργήσετε χώρο για κάτι νέο.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ