Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 8/10-14/10

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 8/10-14/10

Επαγγελματικά: Το Τρία των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 8/10-14/10
Τo Τρία των Δηναρίων

Το μήνυμα του Τρία των Δηναρίων  είναι ένα  σημάδι ενθάρρυνσης. Αν συνεχίσετε να εργάζεστε με αυτούς τους ρυθμούς προς την ολοκλήρωση των στόχων σας  και δεν επιτρέπετε στις όποιες  απογοητεύσεις  να μειώσουν  τον ενθουσιασμό σας, τελικά θα απολαύσετε την ευημερία εξαιτίας  της επιτυχίας των  στόχων  σας. Θα χρειαστεί να κάνετε τη δουλειά που σας  ικανοποιεί  και να νιώθετε πραγματικά υπερήφανοι!

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 8/10-14/10
Ο Ιππότης των Ράβδων

Όταν εμφανίζεται ο Ιππότης των Ράβδων υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι από εσάς ενεργείτε παρορμητικά. Το θέμα είναι ότι κάνετε κακό στην δουλειά σας αλλά και στην οικογένειά σας. Καταφέρνετε να φτάνετε σε αδιέξοδο κάποιες καταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι να χειροτερεύουν όλοι οι τομείς που έχετε αναλάβει.
Ο Ιππότης των Ράβδων εμφανίζει έναν άνθρωπο που ζητά με πάθος τις νέες εμπειρίες, αλλά με εντελώς λάθος τρόπους. Τα πρόσωπα στον στενό του κύκλο, φοβούνται κάθε φορά που πρέπει να πάρει μια απόφαση.  Αν δεν αλλάξετε σύντομα τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε, μην απορήσετε αν χάσετε από δίπλα σας σημαντικά άτομα για σας, που μέχρι τώρα σας στήριζαν.

Οικονομικά: Ο Αυτοκράτορας

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 8/10-14/10
Ο Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτορας  αντικατοπτρίζει τους κανόνες και τους κανονισμούς. Ιδρύει νόμους και επιβάλλει την τάξη, εφαρμόζοντας αρχές ή κατευθυντήριες γραμμές σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Του αρέσει να λειτουργεί μέσα σε μια καθορισμένη δομή με όρια. Σέβεται την ρουτίνα και ακολουθεί ένα συγκεκριμένο σχήμα ή πειθαρχία.

Αν είστε αντιμέτωποι με δύσκολες επιλογές, θα πρέπει να διατηρήσετε τη προσοχή σας. Επιδείξετε   αυτοπεποίθηση και  αυτό-έλεγχο . Ωθήστε πράγματα και καταστάσεις  μπροστά και  κάντε ό, τι ξέρετε ότι είναι το καλύτερο. Να ξέρετε ότι αν μπορείτε να κυριαρχήσετε επί του εαυτού σας, στη συνέχεια, θα είναι πολύ μικρή η δυσκολία του να κυριαρχήσετε επάνω σε τρίτους.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ