Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 15/11-21/11

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 15/11-21/11

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 15/11-21/11
Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει την αρχή νέων εμπειριών. Αν βγαίνετε από μια δύσκολη εμπειρία, αυτή η κάρτα σας λέει ότι θα νιώσετε καλύτερα πολύ σύντομα. Τα πράγματα θα έρθουν δεξιά για σας . Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε τα πνευματικά σας κανάλια. Να μάθετε να αποδέχεστε όλες τις θετικές και αρνητικές καταστάσεις που έρχονται στη ζωής σας όταν επιδιώκετε οποιοδήποτε στόχο. Δεν πρέπει να επιτρέπετε στις όποιες δυσκολίες να ανακόψουν την διαδικασία της εξέλιξης σας.

Αισθηματικά: Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 15/11-21/11
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Σε μια ανάγνωση σχέσης, το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο σημαίνει ότι ένας εταίρος έχει πάρει πολλά αλλά έχει δώσει λίγα,  δημιουργώντας έτσι μια ανισότητα στη σχέση. Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί ώστε ούτε να προβαίνετε σε εκμεταλλεύσεις αλλά ούτε και να επιτρέπετε στον σύντροφο σας να κάνει συμβιβασμούς πρός όφελος του . Αν κάποιοι ψάχνετε για την αγάπη, μπορεί να χρειαστεί να ανοίξετε περισσότερο τον εαυτό σας . Μερικές φορές νομίζουμε ότι είμαστε ανοιχτοί ενώ στην πραγματικότητα δεν είμαστε. Ναι! είναι καλό να είμαστε ανεξάρτητοι. Αλλά όταν κάποιες φορές φτάνουμε στα άκρα μπορεί να αποξενωθούμε από τους άλλους ή τους πιθανούς συντρόφους. Αν είστε σε μια σχέση δέσμευσης που φαίνεται ότι δεν πηγαίνει καλά, δοκιμάστε εσείς να δώσετε περισσότερα, αντί να περιμένετε να σας δοθούν.

 

Οικονομικά: Ο Βαλές των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 15/11-21/11
Ο Βαλές των Ράβδων

Στα οικονομικά  είναι πολύ πιθανό να  ανακάμψετε είτε παίρνοντας κάποια χρήματα που είχατε δανείσει είτε σχεδιάζοντας κάποιο  μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η κάρτα δείχνει ότι τα πράγματα που ξεκινήσατε πριν από λίγο καιρό αρχίζουν να καρποφορούν. Μπορεί επίσης να φανεί  η ανάγκη για νέα πράγματα , νέες περιπέτειες, νέες προσεγγίσεις και νέες ιδέες. Ο Βαλές των Ράβδων φέρνει θετική ενέργεια.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ