Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 15/1-21/1

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 15/1-21/1

Επαγγελματικά: H Δικαιοσύνη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/9-7/9   
Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα της Δικαιοσύνης προτείνει μια πορεία δράσης που θα εναρμονίσει ό, τι θέλετε με ότι είναι σήμερα δυνατόν.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης  σας συμβουλεύει σήμερα να ακούσετε προσεκτικά την γνώμη τρίτων. Θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τις εκδοχές των γεγονότων που διαδραματίστηκαν. Εσείς αποφύγετε να προσφέρετε ανατροφοδότηση.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/9-7/9   
Το Εννέα των Κυπέλλων

Το Εννέα των Κυπέλλων είναι καλός οιωνός.

Μπορεί να έχετε βρει τον σύντροφο της ψυχής σας και να καταλάβετε για πρώτη φορά την ομορφιά μιας καλής σχέσης. Είστε σίγουρα ευχαριστημένοι με τον τρόπο που τα πράγματα έχουν εξελιχτεί για σας σε ένα ρομαντικό επίπεδο.

Μπορεί κάποιοι να έχετε τελικά κερδίσει την καρδιά του αυτό που πολιορκούσατε για καιρό.Υπάρχει μια αίσθηση ικανοποίησης βλέποντας ότι άξιζε η αναμονή.

Σαν κάρτα το Εννέα των Κυπέλλων αναφέρεται συνήθως σε μια ικανοποιητική συναισθηματική κατάσταση, όπως η ενίσχυση ενός ρομαντικό δεσμού τη σταθεροποίηση μιας φιλίας ή την ολοκλήρωση μιας σεξουαλικής σχέσης. Αυτό δείχνει ότι η χαρά και η ευτυχία είναι στο χέρι σας. Στην πραγματικότητα, αρκετοί από εσάς μπορεί να την βιώνετε ήδη. Είναι ένα σημάδι για να απολαύσετε την αφθονία της ζωής και να νιώσετε σε βάθος κάθε ένα από τα συναισθήματά σας, όπως δεν τα είχατε νιώσει ποτέ πριν. Δείτε την τελειότητα ολόγυρα σας.

Οικονομικά: Η  Βασίλισσα των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/9-7/9   
Η Βασίλισσα των Δηναρίων

Η  Βασίλισσα των Δηναρίων απαιτεί εκ νέου nα αξιολογήσετε την κατάστασή σας για να λάβετε κάποια μηνύματα.Η Βασίλισσα των Δηναρίων είναι αυτή, που αυτή τη στιγμή σας κάνει τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη. Μπορεί ακόμα να είστε εσείς η Βασίλισσα των Δηναρίων και να  παρέχετε την βοήθεια σας σε τρίτο πρόσωπο. Επίσης η Βασίλισσα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι είναι σημαντικό για σας να ζείτε ανεξάρτητα, με ένα σταθερό εισόδημα και με αρκετό χρόνο και χώρο για  τους αγαπημένους σας. Μπορεί να προσπαθείτε να επιτύχετε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της ζωής σας στο σπίτι και την εργασία, δίνοντας όλο σας το “είναι ” σας και στους δύο τομείς. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ