Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 10/11

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Ο Άσσος των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 10/11
Ο Άσσος των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 10/11

Ο Άσσος των δηναρίων υποδηλώνει  μεγάλη ευημερία. Τα επιτεύγματα ορισμένων από εσάς θα αναγνωριστούν με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε μία επιχείρηση που μελλοντικά μπορεί να αποβεί προσοδοφόρα. Κυριαρχεί ο συνδυασμός της υλικής και συναισθηματικής ευεξίας. Ενδεχομένως να υπάρξουν ευχάριστες κοινωνικές περιστάσεις, καλή υγεία και αρμονία. Επίτευξη και ικανοποίηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας!

Σήμερα πολλοί από εσάς μπορεί να αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Μπορεί να ξεκινήσετε σύντομα, κάτι καινούριο. Αυτό ισχύει τόσο στα εργασιακά όσο και στα προσωπικά.

Ο Άσσος των Δηναρίων όσον αφορά τα επαγγελματικά υποδηλώνει ότι κατευθύνεστε προς μια νέα θέση. Ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε ένα νέο σύνολο ευθυνών. Αν αναρωτιέστε του να αφήσετε ή όχι την τρέχουσα θέση σας, αυτή η κάρτα σας προτρέπει να δείτε αλλιώς τα πράγματα. Μπορεί η νέα θέση να είναι αυτό που ψάχνετε ή όχι.

Από αισθηματικής πλευράς ο Άσσος των Δηναρίων υποδηλώνει ότι αν είστε σε σχέση, μπορεί σύντομα να υπάρξουν καλύτερες καταστάσεις. Σε περίπτωση χωρισμού, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις. Αν είστε μόνοι αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να βγείτε έξω και να συναντήσετε κάτι νέο. Θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι πολύ ελπιδοφόρο από την άποψη της αγάπης.  Σκεφτείτε θετικά.

Ο Άσσος των Δηναρίων  συμβολίζει τον πλούτο, όχι μόνο στο οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε μια πιο ολιστική έννοια. Μπορείτε να δείτε τις νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας για να δημιουργήσετε μια νέα πηγή εισοδήματος, ή μπορεί να είστε αρκετά τυχεροί ώστε να λάβετε μια επιδότηση που την θεωρούσατε απίθανη.

Σε ευρύτερο επίπεδο, αυτός ο Άσσος δηλώνει αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας και δίνει μια γενική αίσθηση του ότι είστε πράγματι ευλογημένοι και αξίζετε τα πάντα που έρχονται στο δρόμο σας.

Λειτουργείτε με το νόμο της έλξης: Στέλνετε θετική ενέργεια = λαμβάνετε την αφθονία σε αντάλλαγμα. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ