Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 14/10

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Το Πέντε των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 14/10
Το Πέντε των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 14/10

To Πέντε των Ράβδων υποδηλώνει ότι υπάρχει μια μορφή σύγκρουσης στη ζωή ορισμένων από εσάς. Μπορεί επίσης να απεικονίζει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία. Για παράδειγμα: Μια κατάσταση όπου κανείς δεν θέλει πραγματικά να ακούσει τον άλλο – πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει συμφωνία ή κατανόηση. Οι πέντε άνδρες μπορεί να δηλώνουν προβλήματα σε μια ομάδα ανθρώπων που δεν είναι αρκετά υπομονετικοί για να ακούσουν το τι λέει κάποιος άλλος. Απλώς θέλουν να ακουστούν.To Πέντε των Ράβδων μπορεί επίσης να σημαίνουν ότι είστε ή θα αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό σε ένα κλάδο που δεν έχετε συνηθίσει. Αυτό μπορεί να είναι στη δουλειά ή στο σχολείο όπου θα συναντήσετε ανθρώπους με τις δικές σας ικανότητες. Αυτό θα είναι μια μεγάλη πρόκληση – που θα οδηγήσει σε αισθήματα ζήλια, απληστίας και φθόνου. To Πέντε των Ράβδων ενθαρρύνει να αποδεχτείτε τον ανταγωνισμό ως έναν τρόπο για να βελτιώσετε τον εαυτό σας χωρίς να αισθανθείτε κακία προς τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μάθετε πώς να εφαρμόζετε τον διπλωματικό τρόπο στην ζωή σας.

Το Πέντε των Ράβδων δείχνει συχνά μια κατάσταση που οδηγεί σε έλλειψη παραγωγικότητας και ανάπτυξης. Ο χρόνος και η ενέργεια  διαχέονται  λόγω  έλλειψης επικοινωνίας και ηγετικών ικανοτήτων . Το κλειδί εδώ είναι να βρείτε κάποιο κοινό έδαφος για να συνεργαστείτε. Θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι που θα απευθύνεται  προς όφελος όλων. Θα πρέπει  να αποδείξετε σε  όσους εμπλέκονται ότι είστε το καλύτερο πρόσωπο για την εργασία και ότι θα ήτανε μεγάλο κέρδος για όλους να ακολουθήσουν  το παράδειγμά σας. Το πρόβλημα όμως  είναι ότι  κανείς δεν θέλει να συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση, και πιθανόν να υπάρξουν εντονότερες συγκρούσεις .

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 14/10

Στην Ταρω, το Πέντε  αντιπροσωπεύει συνήθως συγκρούσεις και  αλλαγές. Αυτό δεν αλλάζει στο Πέντε των Ράβδων. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι είστε στη μέση μιας σύγκρουσης, έντασης και  ανταγωνισμού. Αυτό επηρεάζει την ικανότητά σας να προχωρήσετε με τους στόχους σας. Αντί να είστε σε θέση να εργαστείτε από κοινού με άλλους, έρχεστε αντιμέτωποι με αυτούς. Είστε σε συνεχή αμφισβήτηση σε θέματα απόψεων. Μερικές φορές, αυτό του είδος οι συγκρούσεις και οι συζητήσεις μπορεί να είναι πολύ θετικές, όπως στην περίπτωση προβληματισμού μιάς ομάδας για την επίλυση προβλημάτων. Χρειάζεστε ένα θετικό περιβάλλον όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις ιδέες σας, να αμφισβητήσετε και αμφισβητηθείτε, και να βελτιωθείτε, από τους άλλους αλλά και οι άλλοι από εσάς!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ