Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 16/1

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Πέντε των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 16/1
Το Πέντε των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 16/1

Παραδοσιακά, το Πέντε των Ξιφών υποδηλώνει μια ζοφερή και απογοητευτική διαδικασία καθαρισμού του πεδίου της μάχης μετά από μια σύγκρουση. Ο πόλεμος στο σύνολό του δεν έχει κερδηθεί αλλά ούτε έχει χαθεί. Σε αυτήν όμως την αψιμαχία διαδραματίστηκαν θλιβερές καταστάσεις. Το Πέντε των Ξιφών συμβουλεύει τον ηττημένο να μελετήσει προσεκτικά τι πήγε στραβά, έτσι ώστε να μπορέσει να σχεδιάσει μια νέα στρατηγική και να αποφευχθούν περισσότερες αποτυχίες. Υπάρχει ανάγκη να ανασυγκροτήσετε και να επανεξετάσετε το σχέδιο παιχνιδιού. Να ανακαλύψετε τα τυφλά σημεία και τους αδύναμους κρίκους σας και να λάβετε διορθωτικά μέτρα προτού επιστρέψετε στο πεδίο για έναν άλλο γύρο.

Στους σύγχρονους καιρούς, οι μάχες διεξάγονται συχνότερα με λέξεις, νόμους και συμβόλαια. Όχι με όπλα. Έτσι έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να εξετάσουμε το στυλ μας, τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες μας. Αν έχουμε υποανάπτυκτες δεξιότητες επικοινωνίας ή χάνουμε την αντικειμενικότητά μας σε τεταμένες στιγμές, η ικανότητά μας να επιτύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας θα μειωθεί. Αλλά αν δεν αφήσουμε τους εαυτούς μας να στοιχειοθετηθούν από τις δυστυχίες και τις παρακάμψουμε, αναπόφευκτα η επιτυχία θα είναι δική μας.

Το Πέντε των Ξιφών υποδηλώνει ότι αυτήν την περίοδο είστε  με κάποια ανάμεικτα συναισθήματα για τη ζωή  και ειδικότερα για μερικούς ανθρώπους. Μην τα αγνοείτε ,αλλά μην κάνετε το λάθος και πείτε με κάθε λέξη το τι νοιώθετε  το τι σκέφτεστε και αισθάνεστε, γιατί  θα μπορούσατε να καταστρέψετε   πράγματα που τα θέλετε πιο κοντά π.χ. στενές σχέσεις με τους φίλους, τον εραστή σας . Σκεφτείτε το αρκετές φορές και σοβαρά  αν μπορείτε πραγματικά να αφήσετε  κάποιον ακόμη και αν αυτό του αξίζει. Επιλέξτε τις μάχες σας! Για αρκετούς από εσάς κάποιος/α  που σας ενδιαφέρει  μπορεί να σας φαίνεται απόμακρος. Μην είστε πολύ κτητικοί σε αυτή  τη περίπτωση.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ